jaguar
Fanka BB :)
Hej. Nie odzywałam się jakiś czas, ale czytałam was codziennie. Tydzień temu wróciłam do pracy po urlopie i powiem wam że nawet dobrze mi się pracuje,czas szybko leci z tym że około 16 jestem mega senna, a jak docieram do domu robię obowiązkowa drzemkę. Mdłości trochę się pojawiają ale nieszczególnie często się jest ok. Tylko zapachy mi przeszkadzają. Nie mogę wysiedzieć w nowym mieszkaniu bo mi nowe meble strasznie śmierdzą. Nie wiem jak wytrzymam jak się przeprowadzimy [emoji23].
Dzisiaj miałam pierwsza wizyte, a jest już 8 + 3 tc [emoji57]. Z kropka wszystko ok, długość 2cm czyli USG zgadza się z obecnym TC. Serduszko biło, widziałam nawet zalążki nóżek i rączek [emoji7]. Niestety nie dostalam zdjęcia na pamiątkę bo a aparacie usg zabrakło papieru i zdążył wydrukować tylko jedno zdjęcie które dołożył do dokumentacji. Kolejna wizyta za wda tygodnie, z wynikami badań.
Trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty [emoji110][emoji110]
Dzisiaj miałam pierwsza wizyte, a jest już 8 + 3 tc [emoji57]. Z kropka wszystko ok, długość 2cm czyli USG zgadza się z obecnym TC. Serduszko biło, widziałam nawet zalążki nóżek i rączek [emoji7]. Niestety nie dostalam zdjęcia na pamiątkę bo a aparacie usg zabrakło papieru i zdążył wydrukować tylko jedno zdjęcie które dołożył do dokumentacji. Kolejna wizyta za wda tygodnie, z wynikami badań.
Trzymam kciuki za wasze dzisiejsze wizyty [emoji110][emoji110]