reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Dziewczynki, a praca przed komputerem? czytałam ze nie dłużej niż 4 godziny kobieta w ciąży może pracować przed komputerem, tylko nie wiem.. u mnie to praca strikte ciagle przez kompem.. księgowość 🤔

Ten zapis już jest zniesiony. Teraz kobieta w ciąży może pracować 8 godzin przy komputerze ale w trybie 50 min pracy i 10 min przerwy.

reklama
Jesteś pewna, że żadnego cienia tam nie ma?
emoji848.png
@magnolia1505 Jestem pewna, nawet cienia z cienia od przedzialki🤷‍♀️😉
@Lili90 @Justi1234 jeszcze czekam miedzy 27.07-29.07 ale myślę że już by coś wyszło na testach z czułością 10,ale jestem spokojna bo już mam zaplanowane ze jak @ przyjdzie to zrobię sobie badania na tarczycę bo mi dziewczyny na staraczkach dały do myślenia j możliwe że coś u mnie może być z tarczyca

@magnolia1505 Jestem pewna, nawet cienia z cienia od przedzialki[emoji2368][emoji6]
@Lili90 @Justi1234 jeszcze czekam miedzy 27.07-29.07 ale myślę że już by coś wyszło na testach z czułością 10,ale jestem spokojna bo już mam zaplanowane ze jak @ przyjdzie to zrobię sobie badania na tarczycę bo mi dziewczyny na staraczkach dały do myślenia j możliwe że coś u mnie może być z tarczyca
Najważniejsze to mieć plan dzialania. Ile się już staracie?

Ooo wymarzoną sytuacja takie drzemki w pracy [emoji16]

ciekawe tylko czy dzieci dadzą pospać ;) Swego czasu była taka dziewczynka, która raz, że chciała spać tylko ze mną, a dwa, że bardzo ciężko zasypiała. Wstawała, uciekała, krzyczała, skakała po materacu itd. Wychodziłam zdyszana z tej drzemki ;) teraz nowy nabór do przedszkola, to nie wiem kto się tym razem trafi.

@magnolia1505 Jestem pewna, nawet cienia z cienia od przedzialki🤷‍♀️😉

Co podejrzewasz? Niedoczynność czy nadczynność?

A dziewczyny mam takie pytanie do was... jak u Was z przytulankami we wczesnym okresie ciąży? 😋 w sensie mam dylemat - można czy nie można? 🤔 W sensie to, że w ciąży można to wiem, ale czy na takim wczesnym etapie to może mieć jakie negatywny wpływ? 😂 dajcie znać bo nie wiem co robić 😂

A dziewczyny mam takie pytanie do was... jak u Was z przytulankami we wczesnym okresie ciąży? 😋 w sensie mam dylemat - można czy nie można? 🤔 W sensie to, że w ciąży można to wiem, ale czy na takim wczesnym etapie to może mieć jakie negatywny wpływ? 😂 dajcie znać bo nie wiem co robić 😂
Też się nad tym zastanawiam, bo szczerze to trochę się boje po biochemicznej teraz robić przytulanki z mężem...🤔😳🙈 a wiadomo, że chłop ma swoje potrzeby 😝🙈🙈 jutro mam wizyte u gin to zapytam I dam Ci znać 🙈🙈😆😂😁

reklama
Najważniejsze to mieć plan dzialania. Ile się już staracie?
To jest 13 cykl, ale mamy już 2 chłopaków w domu.

@magnolia1505 Nie wiem do końca bo objawy mam mieszane, zmęczenie, czasem bezsenność, nadmierne pocenie ale i zimą jest mi zimno i czasem jak ciepło to mam wrażenie że mi zimno, no w sumie jeszcze kilka ale trochę z tego, trochę z tego. W każdym razie i mama i siostra miały tarczycę ale chyba obie nadczynność, muszę się dowiedzieć

Do góry