reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Też się nad tym zastanawiam, bo szczerze to trochę się boje po biochemicznej teraz robić przytulanki z mężem...🤔😳🙈 a wiadomo, że chłop ma swoje potrzeby 😝🙈🙈 jutro mam wizyte u gin to zapytam I dam Ci znać 🙈🙈😆😂😁

Ok, to czekam na odpowiedź! 😃 bo ja właśnie też póki co nie pozwalam, ostatni raz były przytulanki w zeszły wtorek, jeszcze przed zrobieniem testu. Miałam wtedy delikatne plamienie i wtedy po przytulankach troszkę się nasiliło, ale generalnie no jak widać nic się nie stało 😋 ale i tak człowiek się obawia 😂

daj znać bo mam to samo, jestem po biochemicznej i mówię mojemu, ok, ale bardzo delikatnie 😂😂😂😁

Haha nooo ja też właśnie rozkminiałam, że ewentualnie bardzo delikatnie, ale gdzieś z tylu głowy chodzi za mną, że coś może pójść nie tak 😂🙈

reklama
Dziękuję ślicznie! 😍
Fajnie, że mamy terminy tak bardzo zbliżone do siebie, będzie raźniej 😊 Nas czeka i Prima Aprilis i Święta, także ten kwiecień 2021 zapowiada się bardzo ciekawie 😃
Mnie od rana dzisiaj męczą delikatne mdłości 😤 nie wiem jak sobie z tym poradzić, bo mąż wypił całą Colę, a sklepy zamknięte 😭 jakieś porady?
Ja dodatkowo zaczęłam się trochę martwić, bo 10.08 mamy zaplanowane wczasy na Rodos... to wtedy będzie mój 6 tc. Raczej nie zamierzam rezygnować z wyjazdu, bo już całość opłacona i by nam przepadło, a poza tym to mój urodzinowy wyjazd z okazji 30-tki 😃 ale tyle się naczytałam o promieniowaniu kosmicznym, wadach płodu i poronieniach, że zaczęłam się stresować 😤 co myślicie na ten temat? Co wy byście zrobiły na moim miejscu?
Mi lekarz 14 lat temu zabronił lecieć do 12 tc, ale dodam że byłam po cp i stąd troska o tą ciążę.

Dzisiaj od samego rana totalne zmeczenie.. nie wiem jak wytrwam 10 godzin w pracy 😞 Chyba zasnę... a jak wasze samopoczucie? Dziś 5+3 i umawiam się powoli do ginekologa

Ja dzisiaj miałam taki problem z wstaniem 😱 zawsze wstawałam równo z budzikiem, a dzisiaj przestawiłam kilka razy 😂 dobrze, że praca zdalna to w końcu się zwlekłam z tego łóżka i jakoś pracuje, choć lekko nie jest 🙈
U mnie 4+3, ciekawe co będzie później 😂

Ja dzisiaj miałam taki problem z wstaniem 😱 zawsze wstawałam równo z budzikiem, a dzisiaj przestawiłam kilka razy 😂 dobrze, że praca zdalna to w końcu się zwlekłam z tego łóżka i jakoś pracuje, choć lekko nie jest 🙈
U mnie 4+3, ciekawe co będzie później 😂
uwierz mi będzie tylko gorzej🙈😂 ale warto ✊🏻😍 Grunt żeby mdłości jakoś masakrycznie nie męczyły. Ja jeszcze nie miałam na szczęście, ale pewnie się zaniedlugo zacznie 🙈

Dzisiaj od samego rana totalne zmeczenie.. nie wiem jak wytrwam 10 godzin w pracy [emoji20] Chyba zasnę... a jak wasze samopoczucie? Dziś 5+3 i umawiam się powoli do ginekologa
A ja dziś o dziwo nawet mam energię do działania. Ale obudziłam się godzinę przed budzikiem [emoji19] trochę mi się ziewa więc pewnie po południu spadek energii się szykuje. Wczoraj na wieczór byłam taka padnięta ze o 8 poszłam spać [emoji2957]. No i jakaś amnezja mnie dopadła, bo w piątek otworzyłam przesyłkę z soczewkami kontaktowymi i za nic nie mogę sobie przypomnieć gdzie je położyłam [emoji33]

@magnolia1505 Jestem pewna, nawet cienia z cienia od przedzialki🤷‍♀️😉
@Lili90 @Justi1234 jeszcze czekam miedzy 27.07-29.07 ale myślę że już by coś wyszło na testach z czułością 10,ale jestem spokojna bo już mam zaplanowane ze jak @ przyjdzie to zrobię sobie badania na tarczycę bo mi dziewczyny na staraczkach dały do myślenia j możliwe że coś u mnie może być z tarczyca
Robiłaś test?🙂

reklama
Umówiłam się na wizytę do gin. O dziwo było sporo wolnych terminów i mogłam być na wizycie już 3go sierpnia. Przełożyłam to jednak na 10-go żeby było już coś widać (bynajmniej mam taką nadzieję że będzie już coś widac ) [emoji7]

Do góry