reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Dziewczynki, a praca przed komputerem? czytałam ze nie dłużej niż 4 godziny kobieta w ciąży może pracować przed komputerem, tylko nie wiem.. u mnie to praca strikte ciagle przez kompem.. księgowość 🤔

Ten zapis już jest zniesiony. Teraz kobieta w ciąży może pracować 8 godzin przy komputerze ale w trybie 50 min pracy i 10 min przerwy.

reklama
Jesteś pewna, że żadnego cienia tam nie ma?
emoji848.png
@magnolia1505 Jestem pewna, nawet cienia z cienia od przedzialki🤷‍♀️😉
@Lili90 @Justi1234 jeszcze czekam miedzy 27.07-29.07 ale myślę że już by coś wyszło na testach z czułością 10,ale jestem spokojna bo już mam zaplanowane ze jak @ przyjdzie to zrobię sobie badania na tarczycę bo mi dziewczyny na staraczkach dały do myślenia j możliwe że coś u mnie może być z tarczyca

@magnolia1505 Jestem pewna, nawet cienia z cienia od przedzialki[emoji2368][emoji6]
@Lili90 @Justi1234 jeszcze czekam miedzy 27.07-29.07 ale myślę że już by coś wyszło na testach z czułością 10,ale jestem spokojna bo już mam zaplanowane ze jak @ przyjdzie to zrobię sobie badania na tarczycę bo mi dziewczyny na staraczkach dały do myślenia j możliwe że coś u mnie może być z tarczyca
Najważniejsze to mieć plan dzialania. Ile się już staracie?

Ooo wymarzoną sytuacja takie drzemki w pracy [emoji16]

ciekawe tylko czy dzieci dadzą pospać ;) Swego czasu była taka dziewczynka, która raz, że chciała spać tylko ze mną, a dwa, że bardzo ciężko zasypiała. Wstawała, uciekała, krzyczała, skakała po materacu itd. Wychodziłam zdyszana z tej drzemki ;) teraz nowy nabór do przedszkola, to nie wiem kto się tym razem trafi.

@magnolia1505 Jestem pewna, nawet cienia z cienia od przedzialki🤷‍♀️😉

Co podejrzewasz? Niedoczynność czy nadczynność?

A dziewczyny mam takie pytanie do was... jak u Was z przytulankami we wczesnym okresie ciąży? 😋 w sensie mam dylemat - można czy nie można? 🤔 W sensie to, że w ciąży można to wiem, ale czy na takim wczesnym etapie to może mieć jakie negatywny wpływ? 😂 dajcie znać bo nie wiem co robić 😂

A dziewczyny mam takie pytanie do was... jak u Was z przytulankami we wczesnym okresie ciąży? 😋 w sensie mam dylemat - można czy nie można? 🤔 W sensie to, że w ciąży można to wiem, ale czy na takim wczesnym etapie to może mieć jakie negatywny wpływ? 😂 dajcie znać bo nie wiem co robić 😂
Też się nad tym zastanawiam, bo szczerze to trochę się boje po biochemicznej teraz robić przytulanki z mężem...🤔😳🙈 a wiadomo, że chłop ma swoje potrzeby 😝🙈🙈 jutro mam wizyte u gin to zapytam I dam Ci znać 🙈🙈😆😂😁

reklama
Najważniejsze to mieć plan dzialania. Ile się już staracie?
To jest 13 cykl, ale mamy już 2 chłopaków w domu.

@magnolia1505 Nie wiem do końca bo objawy mam mieszane, zmęczenie, czasem bezsenność, nadmierne pocenie ale i zimą jest mi zimno i czasem jak ciepło to mam wrażenie że mi zimno, no w sumie jeszcze kilka ale trochę z tego, trochę z tego. W każdym razie i mama i siostra miały tarczycę ale chyba obie nadczynność, muszę się dowiedzieć

Do góry