reklama
Mama2018mama
Fanka BB :)
A na kiedy masz termin? Mi wypada na 28 kwietniaOgólnie na pierwsza wizytę poszłam 14.04 i miał być to 6+3 i był tylko pęcherzyk, nawet bez cialka żółtego. 2tyg później 28.04 był zarodek z bijącym serduszkiem i według CRL był to 7+2, wiec na tej poprzedniej wizycie prawdopodobnie to był dopiero 5+2. W drugiej połowie maja jak poszłam na kolejna wizytę to się okazało, ze serduszko jednak przestało bić, a zarodek zatrzymał się wielkosciowo na 7+6, wiec w zasadzie zaraz po tamtej wizycie
U mnie tez libido zerowe...
Ale ja jeszcze nie powróciłam do libida sprzed pierwszej ciąży... liczyłam, ze może jak odstawie córkę od piersi (jesteśmy w trakcie) to wróci, ale teraz następna ciąża No i na razie libido zerowe
U nas synek to będzie chyba Staś. A jeśli dziewczynka to ja bym bardzo chciała Zosię, ale mąż mówi kategorycznie nie
Moja beta przedwczoraj wynosiła 186, dzisiaj 388, wiec rośnie w miarę prawidłowo, ale kurczę chyba serio mam tu jedna z najmłodszych ciąż jeśli chodzi o kwietniowki
Zrobiłam jeszcze TSH i progesteron. TSH mam nieco powyżej 1, a na progesteron jeszcze czekam i to mnie najbardziej stresuje.
Loli05
GratulacjeKochane Dziewczyny
Wrociłam,jestem w potwierdzonej ciązy 6tc 2 dzień. Maluch ma 0,53 cm i lekarz mowi ze wszystko jest w porządku. Jak cos ból brzucha jest normalny. Widziałam jak bije serduszko. Cudowny moment
Czarna 36
Syrop z cebuli,herbata z imbirem i miodem,czosnekA wynik mojej bety będzie dopiero poniedziałek - wtorek bo czegoś tam w laboratorium nie mają i opóźnienie ....bu
Jeszcze mnie jakieś przeziębienie łapie . I nie wiem co mogę zażywać teraz na przeziębienie?
LaetitiaAinos
Dziewczyny ❤
Wynik dzisiejszej bety to 2031 (4+5), poprzednia 985 w 4+3, także przyrost piękny 106,2%.
Juz nie mogę się doczekać poniedziałkowego usg.
Co do imion; mój pierworodny to Maciej, 11 miesięczna córeczka Zosia. Jak teraz będzie chłopak to moi mężczyźni wybiorą imię. Dla dziewczynki nie wiem jeszcze.
ALE mam zamiar prosić lekarza o to, żeby nam nie zdradzał płci
Ehh, nie wiem czy nie za wcześnie na takie myśli, ale co tam cieszę się jak dziecko na myśl o kolejnym maleństwie.
Ktoś pisał o mdłościach i wymiotach- mnie w obu poprzednich pomagała woda z cytryną w hektolitrach oraz posiłki co 3 godziny. W obu przytyłam po ok 6kg, ale dzieci urodzone 3780 i 3720, 10pkt, 42 i 40 tydzień. Oprócz mdłości i wymiotów do końca 7 miesiąca nic mi nie doskwierało.
P. S. Tyle piszecie, że ciężko nadążyć a chciałabym każdej z Was odpisać.
Wynik dzisiejszej bety to 2031 (4+5), poprzednia 985 w 4+3, także przyrost piękny 106,2%.
Co do imion; mój pierworodny to Maciej, 11 miesięczna córeczka Zosia. Jak teraz będzie chłopak to moi mężczyźni wybiorą imię. Dla dziewczynki nie wiem jeszcze.
Ehh, nie wiem czy nie za wcześnie na takie myśli, ale co tam cieszę się jak dziecko na myśl o kolejnym maleństwie.
Ktoś pisał o mdłościach i wymiotach- mnie w obu poprzednich pomagała woda z cytryną w hektolitrach oraz posiłki co 3 godziny. W obu przytyłam po ok 6kg, ale dzieci urodzone 3780 i 3720, 10pkt, 42 i 40 tydzień. Oprócz mdłości i wymiotów do końca 7 miesiąca nic mi nie doskwierało.
Czarna 36
Ja dzis miałam. Piękny moment,wspaniałe uczucieDziewczyny ❤
ok!!! Dzieki właśnie takiej opinii potrzebuje Normalnie dzień mi poprawiłaśNigdy nie nazywaj syna Maciej piękne imię, zawsze mówiłam, że albo mąż albo ssyn będzie Maciej... Ale..... zarówno mój mąż jak i brat to Macki i większych pedantów i pechowców w życiu nie poznałam. Pech to ich drugie imię
reklama
Dorota991
Polecam się na przyszłośćok!!! Dzieki właśnie takiej opinii potrzebuje Normalnie dzień mi poprawiłaś