reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Nie za dobrze, pęcherzyk jest ale trochę mały jak na ten etap .zaledwie 3 mm.- 6+0tc.nie wiadomo czy coś z tego będzie. Narazie kwas foliowy i wizyta za 2 tyg.wtedy już powinno być serce ,a jak nie będzie i krwawienia tez nie dostanę to wiadomo-szpital i czyszczenie .tsh 2.345 narazie bez tabl.powiedział że do 3 może być jeśli nie mam problemów z tarczyca.
Tak że na spokojnie. Powiedział że decyzja o pracy była słuszna ze ją podjęłam tak że czekamy ..czekamy. [emoji4][emoji4]
No to teraz trzymamy mocno kciuki przez 2 tygodnie! Zawsze mogło sie wszystko poprzesuwać😉

reklama
Nie za dobrze, pęcherzyk jest ale trochę mały jak na ten etap .zaledwie 3 mm.- 6+0tc.nie wiadomo czy coś z tego będzie. Narazie kwas foliowy i wizyta za 2 tyg.wtedy już powinno być serce ,a jak nie będzie i krwawienia tez nie dostanę to wiadomo-szpital i czyszczenie .tsh 2.345 narazie bez tabl.powiedział że do 3 może być jeśli nie mam problemów z tarczyca.
Tak że na spokojnie. Powiedział że decyzja o pracy była słuszna ze ją podjęłam tak że czekamy ..czekamy. [emoji4][emoji4]
Bedę trzymać kciuki🤗

Witam wszystkich [emoji846] czytam was odkąd test wyszedł mi pozytywny a to już będzie ze 3 tygodnie. Nie chciałam wcześniej pisać, dopiero wczoraj miałam wizytę u lekarza i do tej pory jestem w szoku bo będą bliźniaki [emoji33][emoji33][emoji33] a szukał jeszcze trzeciego, bo jakiś cień mu mignął ale zostało przy dwójce maluchów [emoji14], cieszę się ale jestem przerażona jednocześnie, jak się otrząsnę napiszę coś więcej o sobie [emoji2960]
Super wieści, ja mam 18 sto letnie córki..Super sprawa .gratuluję. Ja się cieszyłam od samego początku czułam się wyróżniona, miałam 23 lata jak zostałam mama bliźniaczek ,ale dalam rady .jestem dumna z siebie.

Trzymam kciuki napewno bedzie ok🥰

Witam wszystkich 🙂 czytam was odkąd test wyszedł mi pozytywny a to już będzie ze 3 tygodnie. Nie chciałam wcześniej pisać, dopiero wczoraj miałam wizytę u lekarza i do tej pory jestem w szoku bo będą bliźniaki 😱😱😱 a szukał jeszcze trzeciego, bo jakiś cień mu mignął ale zostało przy dwójce maluchów 😛, cieszę się ale jestem przerażona jednocześnie, jak się otrząsnę napiszę coś więcej o sobie 🤭
Wooow, podwójne gratulacje! ❤️❤️

Będzie dobrze! Spokojnie, ja dwa razy bylam w 6 i 7 tyg i tylko pecherzyk ale mam czekac i brac kwas foliowy

reklama
Dzień dobry dziewczyny. Kolejna ciężką noc za mną. Nie wiem czy mi jakie stany depresyjne z przeszłości wracają czy co ale miałam tak straszne koszmary w nocy takie związane z przeszłością i takie realistyczne jakby to było naprawdę 😔 obudziłam się taka zmęczona , czy wy też miewacie od czasu ciąży takie ciężkie sny prześladujące?
Mi sie snilo ostatnio ze we wlochatej poduszcze sa poukrywane rozne male zwierzeta,jak pajaki,szczury,jakies kroliki...i jak glaskalam poduszke to tam te zwierzatka widzialam..a tak to nie pamietam czegos super dziwnego

Do góry