reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Masz regularne cykle? Ja mam pierwszą wizytę umówiona właśnie na 7+4 i mam nadzieję, że będzie już biło serduszko. Cykle regularne -28 dniowe.

Ja umówiona na 7+1 albo 7+3 bo ciężko stwierdzić który cykl miałam w tym miesiącu.. I też mam nadzieję, że już wszystko będzie jasne. Nie dam rady czekać więcej...

Ja chyba najbardziej się boje, że właśnie usłyszę na wizycie że ciąża jest młodsza 😔 już raz to usłyszałam, a na następnej wizycie po tygodniu okazało się że jajo jest puste. U mnie cykle regularne, więc nie ma szans na przesunięcie owu. W tej ciąży pierwsza wizyta dopiero 7+4 i tak się mocno zastanawiam czy nie przesunąć jeszcze tydzień później, dla pewności żeby było już serduszko.

Ja chyba najbardziej się boje, że właśnie usłyszę na wizycie że ciąża jest młodsza 😔 już raz to usłyszałam, a na następnej wizycie po tygodniu okazało się że jajo jest puste. U mnie cykle regularne, więc nie ma szans na przesunięcie owu. W tej ciąży pierwsza wizyta dopiero 7+4 i tak się mocno zastanawiam czy nie przesunąć jeszcze tydzień później, dla pewności żeby było już serduszko.
O jeny a ja będę u lekarza w 6 tyg 2 dniu....to co moge serducha nie uslyszec jeszcze?

To z piątku

Załączniki

• 1597945096081208632206329806203.jpg
    1597945096081208632206329806203.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 59
reklama
To moje i jest ciałko zolte a u ciebie takie dziwne zdjęcie dostałaś... Też mam takie samo.. A moja gin szukała i znalazła w roku ciałko

Do góry