Olka2729
Fanka BB :)
Poprostu mysle ze jak sie lezy to wtedy to sie w srodku rozpusci i zdazy osadzic na ściankach i nie wylatuje w dużych ilościach .Ok więc to od tego że ja nie leżę godziny...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Poprostu mysle ze jak sie lezy to wtedy to sie w srodku rozpusci i zdazy osadzic na ściankach i nie wylatuje w dużych ilościach .Ok więc to od tego że ja nie leżę godziny...
Masz regularne cykle? Ja mam pierwszą wizytę umówiona właśnie na 7+4 i mam nadzieję, że będzie już biło serduszko. Cykle regularne -28 dniowe.
Hahahaha ja podobnieA ja wiem kiedy było bo mężowi dałam tylko raz
Nic nie mowila, tylko że wczesna ciążaNo a ciałko żółte było???
A masz zdjęcie usg?Nic nie mowila, tylko że wczesna ciąża
O jeny a ja będę u lekarza w 6 tyg 2 dniu....to co moge serducha nie uslyszec jeszcze?Ja chyba najbardziej się boje, że właśnie usłyszę na wizycie że ciąża jest młodsza już raz to usłyszałam, a na następnej wizycie po tygodniu okazało się że jajo jest puste. U mnie cykle regularne, więc nie ma szans na przesunięcie owu. W tej ciąży pierwsza wizyta dopiero 7+4 i tak się mocno zastanawiam czy nie przesunąć jeszcze tydzień później, dla pewności żeby było już serduszko.
To z piątku