reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

O kurde to jesteś lepsza ode mnie, bo mój ma skończone 10 miesięcy i się tak zastanawiałam, czy nie za szybko ten drugi brzdąc 🤔😆🙈🙈
Moja przyjaciółka urodziła na początku grudnia 2016, a pod koniec grudnia 2016 była już w 2 ciąży 😂 i ma dwie super zdrowe córeczki z 9-cio miesięczna różnica wieku 😃 można? Można! 🤪

reklama
A jaka mialas bete nappczatku panietasz moze i w którym dniu? Wiesz bardziej sie szykuje na wiecej tygodni niż mam ale wszystko możliwe 🤭
dzień po teście miałam prawie 200, dwa dni później prawie 600, a 6 dni później prawie 15000 🙈🙈🙈😳 i kolejne dwa dni później prawie 21000 i zobaczyłam okruszka z serduszkiem 😍

reklama
Do góry