Agata19922
Fanka BB :)
Nie przejmuj się cały ten covid mega rozdmuchany jest.... Ile ludzi obok tego wszystkiego umiera na raka zawaly itp. bo przez covid nie otrzymali pomocy na czas? Czemu o tym się nie mówi? A przecież ponad 90% zakażonych przechodzi bez objawów.
Ja na początku też się zestresowałam ale bardziej tym że odbiera się ojcu mojego dziecka szansę zbliżenia się do nienarodzonego potomka poprzez towarzyszenie mi na wizytach a co gorsza obecności przy porodzie ....
Co do covid to nawet ci co umarli Np przez raka to i tak zaliczaja do umieralności na koronę.... Albo umierają bo są już mega schorowani na łożu śmierci a tylko im się covid przyplątał No i też zaliczaja do osób które umarły przez koronę..... Moj sąsiad miał koronę i kwarantanne i po tym wszystkim jego żona sobie zrobiła badania na przeciwciała bo też na kwarantannie musiała być bo Maz bezobjawowa koronę miał i co wyszło że ona tego wogole nie miała.... I to nie jedyna osoba która znam ktora miała koronę bezobjawowa a rodzinę przebadali i robili przeciwciała i oni wogole tego nie mieli więc jak to, jest z tym zarazaniem??