Lili90
Fanka BB :)
A ja sobie przypomniałam takie fajne te zupki mleczne że aż kupiłam sobie płatki ryżowe i dziś na kolację sobie zgotuje co ta ciąża robi z człowiekiemLezalam w lipcu ,zarcie wyborne wręcz
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A ja sobie przypomniałam takie fajne te zupki mleczne że aż kupiłam sobie płatki ryżowe i dziś na kolację sobie zgotuje co ta ciąża robi z człowiekiemLezalam w lipcu ,zarcie wyborne wręcz
o nawet pełny talerz miałaś ty się powinnaś cieszyćLezalam w lipcu ,zarcie wyborne wręcz
Zalecana porcja warzyw na dzień to 300 gram minimum.. widze, że szpital pomaga w osiągnięciu tego haha Mniam.. samo zdrowie.Lezalam w lipcu ,zarcie wyborne wręcz
nooo byle do przodu u nas jest z mężem ciężko trafić na te dni jak siedzi w Anglii przeważnie jak zjeżdżał to miałam okres teraz jakimś cudem się udało ... ale tylko raz mu pozwoliłam do środka no i miałam chyba orgazm życiaA to i tak już prawie 5 tydzień no to super
Gratulacje a dzisiaj który tydzDziewczyny na szybko melduje, że jestem po wizycie. Wszytsko jest ok, dziecko jest takie jak być powinno w tym czasie, ma 15mm. Serduszko bije. Zanik objawow w tym czasie jest normalny, nie musicie się stresować :-) teraz mam się umówić na 18 albo 21 na usg w 12 tyg
Gratulacje nie ma nic lepszego jak usłyszeć dobre wieściDziewczyny na szybko melduje, że jestem po wizycie. Wszytsko jest ok, dziecko jest takie jak być powinno w tym czasie, ma 15mm. Serduszko bije. Zanik objawow w tym czasie jest normalny, nie musicie się stresować :-) teraz mam się umówić na 18 albo 21 na usg w 12 tyg
Super wieści!! [emoji3590]Dziewczyny na szybko melduje, że jestem po wizycie. Wszytsko jest ok, dziecko jest takie jak być powinno w tym czasie, ma 15mm. Serduszko bije. Zanik objawow w tym czasie jest normalny, nie musicie się stresować :-) teraz mam się umówić na 18 albo 21 na usg w 12 tyg