magnolia1505
Fanka BB :)
U mnie jest 21.05 i już jakiś czas śpi. Ona tak ma, musi pośpiewać przed spaniemNo ja jestem czarownicą jak widać [emoji85][emoji33][emoji23]
Dokładnie to miały na celu moje słowa i to prawda, że jestem bezpośrednia, nie umiem być słodko-pierdząca, nic na to nie poradzę...wtedy kilka osób mnie poparło, więc nie tylko ja uważałam, że czarnamama za bardzo panikuje i świruje, a że normalnie jak się do niej mówiło nie docierało to myślałam, że taki wstrząs coś da...jak widać nie dał nic, a ja jej wywołałam słowami w wypowiedzi problemy z ciążą...dobrze wiedzieć, że m taki "dar"...
Co do usg to w Pl robią w pierwszym trymestrze tylko dopochwowo, dopiero prenatalne robione są przez powłoki brzuszne (12-13tc) i później już następne też przez brzuch [emoji13]
Mój na szczęście ładnie poszedł spać przed 21:00 i mam spokój
Pamiętam jak kiedyś z nią walczyłam jak nie chciała spokojnie zasnąć aż w końcu doszłam do wniosku, że to bez sensu. Pozwoliłam jej się bawić i jak skończy zabawę, to miała iść spać. I to u nas się sprawdziło. Ja normalnie szlam wtedy poleżeć w wannie, a ona zasypiała sama. Złote dziecko ;-) tylko trzeba jej dać luz, wtedy jest wszystko po zgodzie. Zupełnie jak z mamusia ;-)