Agata19922
Fanka BB :)
Hej, co do karmienia piersią to pierwsza córkę karmiłam 5 miesięcy bo nikt mnie młoda mamę nie poinformował że jest coś takiego jak, kryzys laktacyjny i powoli powoli na mm przechodziłam, z drugą miałam masakrę mleka pełne cyce zamiast wkładek to szmaty musiałam wkładać do stanika bo tak leciało, mała była tak niespokojnym dzieckiem że co pół godz przy cycu a i tak wiecznie płakała a to nie byly kołki tylko taka była płaczliwa i ciągle tylko u mnie na rączkach i przy cycu nie wiedziałam co jej jest i już człowiek się zastanawiał czy coś je nie tak i tak wyszło że ja już byłam na suchym chlebie a ta dalej płakała przeszłam na mm to dalej, potem, jej kupiłam nutramigen i na tym mleku ciut lepiej bo spala w końcu w. Nocy a nie co pół godz przy cycu masakra jeszcze się zastoju nabawiłam No ale nie wyszło że ona po prostu jest takim płaczliwym dzieckiem, teraz to nie wiem czy będę karmić piersią ponieważ po ciąży będę musiała wrócic do, brania tabletek a po nich karmić nie wolno No i ogólnie mam alergie masakra więc bd musiała do tych tabletek itd też wrócic. Co do seksu to odkąd w ciazy jestem moje libido wynosi 0 normalnie masakra, nawet podczas brania tabletek antykoncepcyjnych miałam więcej niż teraz....