agrafka07
Fanka BB :)
Dziewczyny, a do lekarza chodzicie z NFZ czy prywatnie?
Prywatnie i niestety będę płacić 250zł za wizytę. Ale nie mam lepszego wyboru w moim małym miasteczku.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, a do lekarza chodzicie z NFZ czy prywatnie?
Na NFZ, w razie ciąży mam wybrany szpital w Katowicach, gdzie normalnie kilka tysięcy płaci się za poród, są nawet warianty vip ale jak chodzisz gdzieś do ich lekarza to poród w tym szpitalu masz za darmo, bardzo dużo babeczek się tam zjeżdża nawet po 100km przyjeżdżają. A niedaleko mnie jest przychodnia właśnie z ich lekarzemDziewczyny, a do lekarza chodzicie z NFZ czy prywatnie?
Co to za szpital? I jaki lekarz?Na NFZ, w razie ciąży mam wybrany szpital w Katowicach, gdzie normalnie kilka tysięcy płaci się za poród, są nawet warianty vip ale jak chodzisz gdzieś do ich lekarza to poród w tym szpitalu masz za darmo, bardzo dużo babeczek się tam zjeżdża nawet po 100km przyjeżdżają. A niedaleko mnie jest przychodnia właśnie z ich lekarzem☺
Łubinowa 3,Juszczyk przyjmuje w Lędzinach, ale jak wejdziesz sobie na ich stronę to tam dużo lekarzy jest, można sobie popatrzeć gdzie który przyjmuje i czy na NFZ. Moja szwagierka rodziła miesiąc temu i położna jej cały poród co chwilę pochwe masowała, żeby nie pękła, no i nawet nie musieli jej nacinać, wszystko fajnie, na koniec znieczulenie sobie wzięła bo już sił nie miała, urodziła za 3 podejściem po podaniu oksytocynyCo to za szpital? I jaki lekarz?
O super, ja to cesarkę poczytam.Łubinowa 3,Juszczyk przyjmuje w Lędzinach, ale jak wejdziesz sobie na ich stronę to tam dużo lekarzy jest, można sobie popatrzeć gdzie który przyjmuje i czy na NFZ. Moja szwagierka rodziła miesiąc temu i położna jej cały poród co chwilę pochwe masowała, żeby nie pękła, no i nawet nie musieli jej nacinać, wszystko fajnie, na koniec znieczulenie sobie wzięła bo już sił nie miała, urodziła za 3 podejściem po podaniu oksytocyny
Jedno jest moje a drugie córki hehe ale nie umiem zinterpretowac Ocenisz? HehehŁubinowa 3,Juszczyk przyjmuje w Lędzinach, ale jak wejdziesz sobie na ich stronę to tam dużo lekarzy jest, można sobie popatrzeć gdzie który przyjmuje i czy na NFZ. Moja szwagierka rodziła miesiąc temu i położna jej cały poród co chwilę pochwe masowała, żeby nie pękła, no i nawet nie musieli jej nacinać, wszystko fajnie, na koniec znieczulenie sobie wzięła bo już sił nie miała, urodziła za 3 podejściem po podaniu oksytocyny
Napisz jak ci wyszła ta sodaO super, ja to cesarkę poczytam.
Idę robić eksperyment z soda he hehe ☺
Dodałam wyżej foto. Po lewej jest mojej córki 13-letniej, po prawej moje hehe ale nie wiem co to oznacza u niej się rozpuściło a u mnie są takie białe nie wiem co to toNapisz jak ci wyszła ta soda
Myśle, że my to zdjęcie źle widzimy, może to pianki się porobiły?Dodałam wyżej foto. Po lewej jest mojej córki 13-letniej, po prawej moje hehe ale nie wiem co to oznacza u niej się rozpuściło a u mnie są takie białe nie wiem co to to