reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Wyglądało jak pływające śnieżynki. Hehe
Dziś mam 24 dzień cyklu, 8 dpo jajnik mnie boli od wczoraj i sutki wciaz. Sama nie wiem co myśleć. Test negatywny, wiem, że wcześnie na test, ale tak bym chciała....😌😌
Ja już dzisiaj 29dc 10dpo,piersi bolą i swędzą, sutki mega wrażliwe, no ale piersi zawsze mnie bolały przed @wiec tym się nie mogę sugerować. @ powinna być w 33dc

Ja już dzisiaj 29dc 10dpo,piersi bolą i swędzą, sutki mega wrażliwe, no ale piersi zawsze mnie bolały przed @wiec tym się nie mogę sugerować. @ powinna być w 33dc
To już wkrótce powinien Ci wyjść test 🙂🙂🙂 ja mam 32 dniowe cykle, ale teraz wydaje mi się że test owu mi pozytywny 2 dni wcześniej. Więc licze że jakby w 30 DC powinien być okres, czyli ostatniego lipca ❤️ zobaczymy..

Na NFZ, w razie ciąży mam wybrany szpital w Katowicach, gdzie normalnie kilka tysięcy płaci się za poród, są nawet warianty vip🙈 ale jak chodzisz gdzieś do ich lekarza to poród w tym szpitalu masz za darmo, bardzo dużo babeczek się tam zjeżdża nawet po 100km przyjeżdżają. A niedaleko mnie jest przychodnia właśnie z ich lekarzem☺️
jestem z okolic Katowic, co to za lekarz i szpital?😁

Dziewczyny, a macie tak, ze raz mocniej bola piersi, są nabrzmiale, a raz mniej, a prawie wcale?
Teraz to nie mogę się wypowiedzieć, ale w poprzedniej ciąży tak miałam, na początku częściej, a później co miesiąc jak miała mi @ wypadać, to bardziej mnie piersi bolały i były nabrzmiałe i brzuch zawsze mnie lekko bolał,kilka dni tak było a później przechodziło

reklama
Testujemy jutro razem?

nie ja tez nic teraz nie czułam.

A ja mojemu dziś zrobiłam prezent bo ma urodziny 😍 dałam mu test w pudełku ozdobnym w miejscu gdzie mnie pierwszy raz pocałował ❤😍
To ja bym mojemu musiała dać na przystanku, na szczęście z okna go widzę, to daleko nie bedzie😁bo kupiliśmy mieszkanie w bloku gdzie mąż się wychował😅

Do góry