reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Wyglądało jak pływające śnieżynki. Hehe
Dziś mam 24 dzień cyklu, 8 dpo jajnik mnie boli od wczoraj i sutki wciaz. Sama nie wiem co myśleć. Test negatywny, wiem, że wcześnie na test, ale tak bym chciała....😌😌
Ja już dzisiaj 29dc 10dpo,piersi bolą i swędzą, sutki mega wrażliwe, no ale piersi zawsze mnie bolały przed @wiec tym się nie mogę sugerować. @ powinna być w 33dc

Ja już dzisiaj 29dc 10dpo,piersi bolą i swędzą, sutki mega wrażliwe, no ale piersi zawsze mnie bolały przed @wiec tym się nie mogę sugerować. @ powinna być w 33dc
To już wkrótce powinien Ci wyjść test 🙂🙂🙂 ja mam 32 dniowe cykle, ale teraz wydaje mi się że test owu mi pozytywny 2 dni wcześniej. Więc licze że jakby w 30 DC powinien być okres, czyli ostatniego lipca ❤️ zobaczymy..

Na NFZ, w razie ciąży mam wybrany szpital w Katowicach, gdzie normalnie kilka tysięcy płaci się za poród, są nawet warianty vip🙈 ale jak chodzisz gdzieś do ich lekarza to poród w tym szpitalu masz za darmo, bardzo dużo babeczek się tam zjeżdża nawet po 100km przyjeżdżają. A niedaleko mnie jest przychodnia właśnie z ich lekarzem☺️
jestem z okolic Katowic, co to za lekarz i szpital?😁

Dziewczyny, a macie tak, ze raz mocniej bola piersi, są nabrzmiale, a raz mniej, a prawie wcale?
Teraz to nie mogę się wypowiedzieć, ale w poprzedniej ciąży tak miałam, na początku częściej, a później co miesiąc jak miała mi @ wypadać, to bardziej mnie piersi bolały i były nabrzmiałe i brzuch zawsze mnie lekko bolał,kilka dni tak było a później przechodziło

reklama
Testujemy jutro razem?

nie ja tez nic teraz nie czułam.

A ja mojemu dziś zrobiłam prezent bo ma urodziny 😍 dałam mu test w pudełku ozdobnym w miejscu gdzie mnie pierwszy raz pocałował ❤😍
To ja bym mojemu musiała dać na przystanku, na szczęście z okna go widzę, to daleko nie bedzie😁bo kupiliśmy mieszkanie w bloku gdzie mąż się wychował😅

Do góry