reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Jedno jest moje a drugie córki hehe ale nie umiem zinterpretowac 🙂🙂🙂 Ocenisz? Heheh
Moje z dzisiaj, sorki za zdjęcie ale musiałam je dodać, śmiać mi się trochę chce bo myślę, że na okres też kwaśne będzie ph, ale na staraczkach dowiedziałam się, że tak sprawdzano kiedyś ciążę, podlewali się paprocie moczek, z pasta do zębów się mieszało i z sodą🙈 ale panie pewnie po terminie sprawdzały a nie przed😂😁

Załączniki

• IMG_20200725_083032.jpg
    IMG_20200725_083032.jpg
    1,5 MB · Wyświetleń: 92
reklama
Witam się i ja :) na stanie dwójka dzieci (4 l. i 1,5 r.). Od roku chodziła za mną myśl o kolejnym dziecku, ale w tym miesiącu doszłam do wniosku, że to jednak kiepski pomysł, bo mogłoby nas to przerosnąć finansowo i podjęłam decyzję, że zostajemy przy dwójce. A wczoraj na teście zobaczylam "cień cienia". Jestem troche przerażona, bo wcześniejsze ciążę miałam bardzo trudne i mocno zagrożone, ale staram się nie panikować. Nie planuję robić bety, a do lekarza chciałabym się wybrać najwcześniej koło 10 tygodnia :)

Moje z dzisiaj, sorki za zdjęcie ale musiałam je dodać, śmiać mi się trochę chce bo myślę, że na okres też kwaśne będzie ph, ale na staraczkach dowiedziałam się, że tak sprawdzano kiedyś ciążę, podlewali się paprocie moczek, z pasta do zębów się mieszało i z sodą🙈 ale panie pewnie po terminie sprawdzały a nie przed😂😁
Hehe no nieźle 😌☺️❤️

a innym forum czytałam, że po 10tc tak płeć się sprawdza, pieni się na chłopca 🙂

Poskakałam trochę przy myciu okien i zaczynam czuć jajniki, nie bolą ale je czuje, pulsują co jakiś czas, pewnie przed wybuchem, wieczorem jakieś przytulanki będą to jutro juz bardziej będę je czuć

reklama
Witam się i ja :) na stanie dwójka dzieci (4 l. i 1,5 r.). Od roku chodziła za mną myśl o kolejnym dziecku, ale w tym miesiącu doszłam do wniosku, że to jednak kiepski pomysł, bo mogłoby nas to przerosnąć finansowo i podjęłam decyzję, że zostajemy przy dwójce. A wczoraj na teście zobaczylam "cień cienia". Jestem troche przerażona, bo wcześniejsze ciążę miałam bardzo trudne i mocno zagrożone, ale staram się nie panikować. Nie planuję robić bety, a do lekarza chciałabym się wybrać najwcześniej koło 10 tygodnia :)
Czemu chciałabyś dopiero kolo 10 tyg? Większość z nas poleciałaby jak najszybciej do lekarza żeby się czegoś dowiedzieć ;-) ja powinnam mieć usg dopiero w 12 tyg, bo do tego czasu to jeszcze nie ciąża wg nich, ale zapisałam się sama gdzieś indziej i będę szla w 8 tyg.
Ciekawa jestem ile kropek zobaczę :-D ale by było jakby były bliźniaki ;-) moja babcia od strony mamy miała blizniaki i mój ojciec miał brata bliźniaka. Z jego strony tez mam kuzynki bliźniaczki. Byłby numer, bo w domu juz dwójka dzieci :-D

Do góry