@M_P_90 chyba trochę przeginasz, niektóre kobiety lubią sobie pogadać, pomiń po prostu te wpisy, przeczytaj w nich co dziesiąte słowo i idź dalej. Na mnie też naskoczyłaś jeszcze w lipcu po co chodzę na betę, nie pytałam wtedy czy chodzić, tylko o Wasze przyrosty i wartości. Po Twoim wpisie zrezygnowałam z uczestnictwa tutaj, dziś napisałam o zatwardzenia, bo mam metodę, która na mnie działa i pomimo niechęci do tego wątku stwierdziłam, że może komuś się to przyda. Teraz czytając Twoje wypowiedzi nie mogłam nic nie napisać. To nie jest Twój PRYWATNY WĄTEK!!!! (Poza nie na tutaj regulaminu , tzn oprócz ogólnego forum)
Rozumiem, że Dziewczyny panikują trochę, gadają, a nie działają, no cóż.... Jedna została olana na wizycie i chyba boi się, że może zostać potraktowana tak drugi raz....ma prawo, nie nam oceniać. Nie idzie do lekarza z tym, nic nie poradzisz, ja bym już tam dawno była, ale mam fajną ginekolog co mnie nawet co trzy-cztery dni przyjmuje!!!! (Jestem panikarą, cóż poradzę....wizyty i bety mnie uspokajają)
Co do nakręcania innych to Cię popieram, nie ma co przesadzać, ale kultura wymaga, żeby napisać to w grzeczniejsszych słowach oraz pamiętać, że to forum i ten wątek mają otwarty dostęp do wypowiadania się i czytania. Nikt nikogo do niczego nie zmusza, tak samo ktoś może Tobie napisać, że nie życzy sobie Ciebie tutaj. Każda z nas ma prawo tutaj się wypowiadać. Gorzej jak obraża innych, wtedy należałby zgłosić sprawę do administratora i poprosić o usunięcie użytkownika.