reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dziewczyny jedziemy Na tym samym wózku. Ja znowu wlazlam w otchłań wujka google i az się popłakałam a przecież jest Nas tu przynajmniej 3 z tym problemem. Moze to jest zupelnie normalne?Przeciez poronienie zdaza sie statystycznie raz na 6 ciaż?
Wiesz ze ja sobie chyba przyciagnelam to poronienie,jak zaszlam to tez wiedzialma ze iles tam ciaz na iles sie poroni a ze znalam duzo dziewczyn w ciazy to statystycznie padlo na mnie:(Juz staram sie tak nie myslec bo oszalec idzie.duzo nas tu z roznymi bolami lub ich brakiem,nie chce mi sie wierzyc zeby az tylu sie nie udalo

Hejo z rana :)
Ja dzisiaj też noc koszmarna, nie wiem czy w ogóle ciągiem przespałam 2godziny, bo tak mnie brzuch calą noc przez te zaparcia bolał. :( Jak juz wstałam, to mdłości się zaczęły.. i to takie, że patrząc na piwo, które mąż wczoraj po meczu zostawil na stole pobiegłam do toalety, bo myslalam, że chyba jednak na mdłościach się nie skończy. Do tego spałam dzisiaj na śmierć obrażona na męża, że sie mną nie interesuje w malutkim łóżku córki, z wystajacymi nogami, to pewnie dlatego też taka rozdrazniona wstalam :D

Wiesz ze ja sobie chyba przyciagnelam to poronienie,jak zaszlam to tez wiedzialma ze iles tam ciaz na iles sie poroni a ze znalam duzo dziewczyn w ciazy to statystycznie padlo na mnie:(Juz staram sie tak nie myslec bo oszalec idzie.duzo nas tu z roznymi bolami lub ich brakiem,nie chce mi sie wierzyc zeby az tylu sie nie udalo
No właśnie tak samo myślę. Wiem tez ze na tym forum nie tez statystycznego 1 na 6 przypadków 😅Wszytkie spotykamy sie na wirtualnych porodówkach za 9 m cy

Hejo z rana :)
Ja dzisiaj też noc koszmarna, nie wiem czy w ogóle ciągiem przespałam 2godziny, bo tak mnie brzuch calą noc przez te zaparcia bolał. :( Jak juz wstałam, to mdłości się zaczęły.. i to takie, że patrząc na piwo, które mąż wczoraj po meczu zostawil na stole pobiegłam do toalety, bo myslalam, że chyba jednak na mdłościach się nie skończy. Do tego spałam dzisiaj na śmierć obrażona na męża, że sie mną nie interesuje w malutkim łóżku córki, z wystajacymi nogami, to pewnie dlatego też taka rozdrazniona wstalam :D
Hahaha ja tez tak mam. Placze raz na 30 min:)

Dziewczyny spokojnie:) Każda kobieta jest inna, każda ciąża jest inna:) Bole podbrzusza, kłucie, rozciąganie, kłucie jajników są normalne o ile nie są mega mocne i nie ma przy nich plamien. To dopiero początek wszystko musi się przygotować bo dzidzia będzie stale rosła. Ja w 2 ciąży miałam np takie bole spojenia lonowego że z łóżka wstać nie mogłam. A z każdą ciąża podobno te dolegliwości są bardziej odczuwalne. Zresztą dr też o tym wspominał że tak będzie. Mnie bardzo boli żołądek, nie moge w nocy spac,brzuch ciągnie, mam mega uderzenia gorąca A i dreszcze którejś nocy też się pojawiły. Parze codziennie meliske i czekam cierpliwie do wizyty :)

reklama
Do góry