reklama
Czarna 36
Fanka BB :)
Ja mam caly czas lekkie kłucie jakby z jajnika na przemian. Bolą mnie biodra jakby je ktoś rozciągał.Krzyż. I juz mam biegunkę z nerwów wiec dodatkowy ból doszedł.Konuev tego stresuTy idziesz dzis do gina?Wczoraj wieczorem mni kuło ale dosłownie dwie minuty. Ja mam takie dziwne te bóle jakby mi ktoś piąstkę włożył w dół brzucha i chciał ją rozłożyć w środku ale to sporadycznie tak raz na dwa dni - 2min.
Właśnie jadę zbadać betę czy wszystko jest ok bo w piątek się zestresowałam i lekko plamiłam chwilę
Mama2018mama
Teat robilam huz we wtorek wyszly dwie krsski pokaźne, potem w czwartek dwie mocne kreski oba testy popoludniu tak wiec juz tydzień minął od 1 testu teraz czekam tylko na rozwój sytuacjiZrób test....bedziesz miala problem z glowy. Ja tak zrobiłam i 2 kreseczkoski wyszly. ..Lec po ten test i powiedz co wyszło
Mama2018mama
Przepraszam za błędy wyskoczyło mi powiadomienie nie umiem go usunąc i nie widzę co pisze
CzarnaMama
Zaangażowana w BB
Daj znać!Ja na 18. Ale raczej bez USG. Idę skonsultować bóle i po l4
Mama2018mama
Biegunka może być też objawem ciąży niekoniecznie to stres meliske polecam podwojnaJa mam caly czas lekkie kłucie jakby z jajnika na przemian. Bolą mnie biodra jakby je ktoś rozciągał.Krzyż. I juz mam biegunkę z nerwów wiec dodatkowy ból doszedł.Konuev tego stresuTy idziesz dzis do gina?
Czarna 36
No to masz tyle co ja od testu. Tydzien temu w sobotę dwie mocne krechyTo czym sie Pani martwi? Brzuch mnie tez boli a teraz z nerwów to już od zołądka do samego dołuTeat robilam huz we wtorek bodajze wyszly dwie krsski pokaźne, potem w czwartek dwie mocne kreski oba testy popoludniu tak wiec juz tydzień minął od 1 testu
Sechmet
Dzień dobry dziewczyny.
Ja wstałam pół godziny temu ale w nocy sporo pobudek przez syna .
Zgadzam się co do tych realistycznych snów, ja i tak miewam sporo, a teraz są jeszcze bardziej realistyczne. Fajnie, ja lubie tak.
Współczuję Wam tych wszystkich bóli i stresów. Ja dalej brak jakichś nadzwyczajnych objawów.
Zaraz zabieram syna do zlobka, wrócę to poćwiczę i lecę do pracy na kilka godzin.
Ja wstałam pół godziny temu ale w nocy sporo pobudek przez syna .
Zgadzam się co do tych realistycznych snów, ja i tak miewam sporo, a teraz są jeszcze bardziej realistyczne. Fajnie, ja lubie tak.
Współczuję Wam tych wszystkich bóli i stresów. Ja dalej brak jakichś nadzwyczajnych objawów.
Zaraz zabieram syna do zlobka, wrócę to poćwiczę i lecę do pracy na kilka godzin.
Mama2018mama
Ze dzis lub jutro czas okresu boli brzuch i on przyjdzie juz przezzlam biochemiczne dlategosiie martwięNo to masz tyle co ja od testu. Tydzien temu w sobotę dwie mocne krechyTo czym sie Pani martwi? Brzuch mnie tez boli a teraz z nerwów to już od zołądka do samego dołu
reklama
Dorota991
To mamy identyczną sytuację. U mnie też w styczniu puste, razem z zabiegiem.
Ostatnia @ 12 lipca, czyli idziemy prawie równo. Dzisiaj według aplikacji 5+1
U mnie na początku stycznia zatrzymane, Mały przestał się rozwijać w 6+1. ostatnia miesiączka 10.07. Więc trzymam kciuki i tym razem się nam uda