reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dobra mamuśki, teraz na rozluźnienie muszę się was poradzić bo nigdy zbytnio takich problemów nie miałam a teraz to bez maski gazowej nie podchodź 🙈😂 czy wy też macie takie problemy z gazami? Co polecacie na takie coś? Bo to jest normalnie tragedia jakas a jem normalnie jak zazwyczaj...
Kochana jak mi się wczoraj puscilo to kot prawie z łóżka spadl tak się przestraszyla 😆🙈😂 ale na szczęście bez masek można chodzić 😆

Niepokoi mnie jedna rzecz,nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat Internecie.

Od południa tak od 11 do wieczora czuję się w miarę. Potem wieczorem mam bóle brzucha,że ciężko mi zasnąć i te bóle budzą mnie w nocy. i tak od kilku dni.

Nigdzie nie mogę znaleźć informacji o nocnych bólach. Nie mogę spokojnie spać w nocy bo mnie budzi ból.

Dziewczyny,
Znowu sie trochę boję.Lekarz dopiero w piątek a mnie to podbrzusze kłuje😟Tak się martwię.Moich koleżanek brzuch nie bolał. Ja juz od piątku mam taki ból.Raz kluje raz nie,trochę boli podbrzusze. Ból podbrzusza to nie są jakies skurcze/chyba/.Jak pochodze to mi przechodzi. Zwarjuję😭😭😭😭

Niepokoi mnie jedna rzecz,nigdzie nie mogę znaleźć informacji na ten temat Internecie.

Od południa tak od 11 do wieczora czuję się w miarę. Potem wieczorem mam bóle brzucha,że ciężko mi zasnąć i te bóle budzą mnie w nocy. i tak od kilku dni.

Nigdzie nie mogę znaleźć informacji o nocnych bólach. Nie mogę spokojnie spać w nocy bo mnie budzi ból.
Mnie teraz boli....jestem podłamania 😭

reklama
Do góry