magdula36
Fanka BB :)
@Początkująca30 moja młoda w 22+3 ważyła 505g i wszystko było z nią ok, od samego początku wysoka
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie 22+6 i 510, więc podobnieHej, ze względu na to że czytam Was codziennie to dzielę się z Wami nowina. Będzie dziewczynka , ma już 550 gram a to dopiero 22+4. Jestem mega szczęśliwa
Mam tak samo.Podziwiam Was z pompejankami. Dla mnie różaniec to ciężka modlitwa i wieczne rozproszenia :/ Nawet jeden w ciągu dnia (chyba że miałby być odmawiany w kościele) to dla mnie wielkie wyzwanie, szczególnie gdy modlę się na klęcząco.
Nie pocieszasz mi na szczęście większość zniknęła po ciąży, ciekawe jak będzie teraz.
Żylaki to pewnie znikną po ciążyNie pocieszasz mi na szczęście większość zniknęła po ciąży, ciekawe jak będzie teraz.
Oooo czyli nie zawsze zostają na wiecznośćAaa, naczyniaki. Zrozumiałam naczynka no to faktycznie trwały problem. Mi takie małe naczyniaczki wielkości główki od szpilki się porobiły w pierwszej i to chyba z 10, które widziałam. Też już ich nie mam ale fakt, były malutkie