reklama
Marynia88
Moderator
No to dawaj znaćZa jakies 20 min i jak ten lekarz powie ze tez jednak widzi dziewczynę to bede przeszczesliwa ☺ bo polowkowe mam 15 grudnia u jeszcze innego lekarza ale to dlugo czekac tyle w niepewności. No i ciekawa jestem czy szyjka macicy nadal dobrze trzyma bo ja nadal kaszle
Oruszka88
Fanka BB :)
No kolejny lekarz potwierdził dziewczyne i juz pierwszy zakup jest ❤No to dawaj znać
Załączniki
Karin14
Czyli tak jak chciałaś?! GratulacjeNo kolejny lekarz potwierdził dziewczyne i juz pierwszy zakup jest ❤
A jak z tą Twoja szyjka?
Patii_666
Super gratulacjeNo kolejny lekarz potwierdził dziewczyne i juz pierwszy zakup jest ❤
Nadziejka2021
extra gratulacje u mnie tez już wjechały pierwsze śpioszki ale to na razie tyle. Czekam do styczniNo kolejny lekarz potwierdził dziewczyne i juz pierwszy zakup jest ❤
Marynia88
Moderator
Mama Gratuluję córeczki☺☺☺ i super zakup już jest - teraz toKochana przepadniesz w tych różach i księżniczkachNo kolejny lekarz potwierdził dziewczyne i juz pierwszy zakup jest ❤
Margaretka@
Dzwonili do mnie ze szpitala. Wyników nadal nie ma, ale lekarka zadzwoniła do laboratoriów żeby się coś dowiedzieć. Powiedzieli jej że nadal jest dużo materiału żeńskiego, ale udało im się znaleźć również materiał męski. I jak narazie materiał ten jest prawidłowy
Ale to oczywiste jeszcze nic pewnego ale i tak już pomału zaczynamy się cieszyć. Pełny wynik będzie dopiero za jakieś dwa tygodnie, albo dłużej. Mam nadzieję że będzie jeszcze przed świętami, żebym mogła święta spędzić w spokoju.
Jest to dobra wiadomość i aż mi się chce płakać Ze szczęścia oczywiście
Ale to oczywiste jeszcze nic pewnego ale i tak już pomału zaczynamy się cieszyć. Pełny wynik będzie dopiero za jakieś dwa tygodnie, albo dłużej. Mam nadzieję że będzie jeszcze przed świętami, żebym mogła święta spędzić w spokoju.
reklama
mayfly
Dzwonili do mnie ze szpitala. Wyników nadal nie ma, ale lekarka zadzwoniła do laboratoriów żeby się coś dowiedzieć. Powiedzieli jej że nadal jest dużo materiału żeńskiego, ale udało im się znaleźć również materiał męski. I jak narazie materiał ten jest prawidłowy