Karin14
Fanka BB :)
Ja teżTeż super. Na bierzmowaniu sobie takie wzięłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja teżTeż super. Na bierzmowaniu sobie takie wzięłam
Dzięki Kochana - no tak mnie ruszyła historia tej rodziny że poprostu musiałam spróbować ją nagłośnić.@Marynia88 już zerkam jak po wizycie? Znasz płeć?
To nadal nie masz pewności kto u Ciebie mieszka???U nas jeśli nadal będzie dziewczyna to Nina. A jesli jednak chłopiec to albo Miłosz albo Mikolaj albo Alek..
No mowi ze dziewczyna jeden lekarz ostatnio ze juz oficjalnie. Ale inny nie tak dawno powiedzial ze chyba chłopak temu mam watpliwosc.jutro mam wizytę u tego co mowil ze chlopak i zobaczymy co jutro powie. Jak dzieeczyna to juz uwierzęTo nadal nie masz pewności kto u Ciebie mieszka???
Ja jestem Aleksandra ☺Dzięki Kochana - no tak mnie ruszyła historia tej rodziny że poprostu musiałam spróbować ją nagłośnić.
Po wizycie powoli sobie wszystko układam w głowie bo okazało się że jednak córeczka. Więc będzie nie Tymek a Wiktoria lub Aleksandra albo Aleksandra Wiktoria dzisiaj się śmieję ale wczoraj miałam error w głowie.
Najważniejsze że dzidzia zdrowa i waży 311 gram. A i termin porodu mi się przesunął z 15 na 22 kwietnia.
A co tam u Ciebie? Z tym wątkiem niestety nie jestem na bieżąco - nie daję rady ogarnąć dwóch więc bez bicia się przyznaję że nie wiem co u Was ale ciekawa jestem☺☺☺
Nie wiem jak to jest dokładnie bo na opisie ja mam podane jakieś pomiary np szerokosc główki i zaraz obok w graficzny sposób przedstawione normy w jakich znajduje się moja dzidzia i dopiero na podstawie tych wszystkich pomiarów lekarz mi wyliczyła średnią i wyszło że moja córka jest tydzień mniejsza/młodsza niż wychodziłoby to z O.M.A jak to wyglada u was odnośnie pomiarów na usg zawsze wychodzi wam dokładnie wszystko na ten sam dzień czy są jakieś rozbieżności w dniach np. że główka wychodzi 19+1 a np brzuszek 19+4 itp ?
Ja na połówkowym dowiedziałam się że jednak dziewczyna a na zapytanie czy jest szansa że jej jeszcze coś wyrośnie to usłyszałam że na milion procent nie. Więc jestem pewna.No mowi ze dziewczyna jeden lekarz ostatnio ze juz oficjalnie. Ale inny nie tak dawno powiedzial ze chyba chłopak temu mam watpliwosc.jutro mam wizytę u tego co mowil ze chlopak i zobaczymy co jutro powie. Jak dzieeczyna to juz uwierzę
A jak to wyglada u was odnośnie pomiarów na usg zawsze wychodzi wam dokładnie wszystko na ten sam dzień czy są jakieś rozbieżności w dniach np. że główka wychodzi 19+1 a np brzuszek 19+4 itp ?
Gratulacje!!! Ty chyba własnie chciałaś chłopca. Widzisz, a ja mam dziewczynkę i też chciałam dziewczynkę a mi się za to termin porodu przesunął z 23 na 15 ważne, że wszystko w porządku! u mnie po staremu- brzuch rośnie robiłam w ogóle ostatnio przeciwciała na covid, ale wyszły ujemneDzięki Kochana - no tak mnie ruszyła historia tej rodziny że poprostu musiałam spróbować ją nagłośnić.
Po wizycie powoli sobie wszystko układam w głowie bo okazało się że jednak córeczka. Więc będzie nie Tymek a Wiktoria lub Aleksandra albo Aleksandra Wiktoria dzisiaj się śmieję ale wczoraj miałam error w głowie.
Najważniejsze że dzidzia zdrowa i waży 311 gram. A i termin porodu mi się przesunął z 15 na 22 kwietnia.
A co tam u Ciebie? Z tym wątkiem niestety nie jestem na bieżąco - nie daję rady ogarnąć dwóch więc bez bicia się przyznaję że nie wiem co u Was ale ciekawa jestem☺☺☺