reklama
Wolfgirl
Fanka BB :)
Ja też miałam w luxmedzie i nie zgodzili się żeby partner wszedł. Zapłaciłam dodatkowe 35zl i dostałam na pendrive nagranie z USG. Tzn tego co się dzieje w brzuszku.Jestem aktualnie 20+1 i czuję ruchy od około 2 tygodni, cały czas mam wrażenie że maleństwo jest "za duże" bo zdarza się, że te ruchy już widać gołym okiem. We wtorek połówkowe, już nie mogę się doczekać żeby mi powiedzieli czy wszystko jest w porządku i mam nadzieję w końcu zobaczyć dzidzię i poznać płeć
A propo. Połówkowe mam w LuxMedzie, orientujecie się może czy wpuszczą partnera? Bardzo chciałby być przy chociaż tym jednym badaniu
Wolfgirl
Nie mam abonamentu byłam całkowicie prywatnie. I płaciłam po badaniu karta za wszystko@Wolfgirl
A masz u nich abonament wykupiony czy byłaś całkowicie prywatnie? Dobrze, że mówisz. Muszę wypłacić drobniaki w takim razie Chyba, że można kartą zapłacić?
Super, ja właśnie mam problem, żeby coś na gwiazdkę wybrać dla mojego. Muszę pomyśleć o czymś takim!A taki wideorejestrator Link do: Wideorejestrator XBLITZ Park View 2 - opinie, cena - MediaMarkt.pl
[/QUOTE]
ja mam novitel. Rejestrator mam montowany na lusterku. Jest ok
To idealnie jak ja, też mam połówkowe we wt w lux med i nie mogę się doczekać, żeby poznać płeć. Ale ja pewnie pojadę i tak sama, a mąż zostanie z dzieckiem, bo ostatnio u nas sporo awarii prądu jest i tak boję się go po zmroku zostawiać samego :/Jestem aktualnie 20+1 i czuję ruchy od około 2 tygodni, cały czas mam wrażenie że maleństwo jest "za duże" bo zdarza się, że te ruchy już widać gołym okiem. We wtorek połówkowe, już nie mogę się doczekać żeby mi powiedzieli czy wszystko jest w porządku i mam nadzieję w końcu zobaczyć dzidzię i poznać płeć
A propo. Połówkowe mam w LuxMedzie, orientujecie się może czy wpuszczą partnera? Bardzo chciałby być przy chociaż tym jednym badaniu
reklama
Wolfgirl
Ja miałam pęcherz pusty, przed samą wizyta zrobiłam siku wszystko było idealnie widaćJa też nie mogę się doczekać! Też pojadę sama bo skoro partnera i tak nie wpuszczą to zostanie z młodym w domu Na szczęście mam na 11:15 więc zdążę się jeszcze wcześniej najeść słodkiego i wypić te zalecane 1,5 litra wody. Ciekawe czy się tam nie posikam w trakcie badania, bo ja normalnie baaardzo mało piję a i tak ciągle biegam do łazienki a tutaj taka dawka żeby pęcherz był pełen