reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

[/QUOTE]
@mayfly prędzej jakiś czort 😂 do poniedziałku muszę zdecydowac czy całkowicie rezygnujemy ze żłobka, a młoda chce mi chyba udowodnić, że to zły pomysł 😂

@sad1717 naprawdę muszę wyjść z tych hormonów ciążowych i zacząć czytać normalne rzeczy 😂 mi się znów kojarzy z polską literatura średnich lotów 😂

@Wolfgirl co kupiłaś? :)

A taki wideorejestrator Link do: Wideorejestrator XBLITZ Park View 2 - opinie, cena - MediaMarkt.pl

reklama
Kwietniowe mamusie, a zwłaszcza te z terminem na koniec kwietnia, czy już wszystkie czujecie ruchy Waszych Maluszków? Ja od ponad 2 tygodni coś tam czuję, ale cały czas mam wrażenie, że równie dobrze mogą to być moje jelita, zwłaszcza, że często te odczucia pojawiają się po jedzeniu i kiedy sobie spokojnie leżę, zwłaszcza na wznak. A czy wiecie, w którym miejscu w tym momencie (połowa ciąży), znajdują się nasze jelita, i w którym miejscu mniej więcej znajduje się mieszkanko Maluszka? Może to być dużo poniżej pępka?

Kwietniowe mamusie, a zwłaszcza te z terminem na koniec kwietnia, czy już wszystkie czujecie ruchy Waszych Maluszków? Ja od ponad 2 tygodni coś tam czuję, ale cały czas mam wrażenie, że równie dobrze mogą to być moje jelita, zwłaszcza, że często te odczucia pojawiają się po jedzeniu i kiedy sobie spokojnie leżę, zwłaszcza na wznak. A czy wiecie, w którym miejscu w tym momencie (połowa ciąży), znajdują się nasze jelita, i w którym miejscu mniej więcej znajduje się mieszkanko Maluszka? Może to być dużo poniżej pępka?
Ja właśnie czuje ruchy poniżej pępka i tak jak napisałaś, najczęściej przy spokojnym siedzeniu/leżeniu, często po jedzeniu :) z tym że ja jem cały czas prawie😂😂

Super, ja właśnie mam problem, żeby coś na gwiazdkę wybrać dla mojego. Muszę pomyśleć o czymś takim!
I właśnie jest w promocji z 300 na 200 tylko trzeba co jakiś czas odświeżać stronę bo pojawiają się i znikają :)
[/QUOTE]
Dzięki, to faktycznie bardzo dobra cena :) będę polować :D

Ja mam podobnie, cośtam czuję, ale właśnie jak spokojnie leżę na plecach. Raz było fajnie, bo mój mąż głaskał brzuch i jakoś się czymś innym zainteresował i ręka została w jednym miejscu to tam od środka poczułam :D

Ja poczułam 17+3 pierwsza ciąża tak wysoko donoszona. Czuję dość mocne te ruchy o dziwo, po jedzeniu to się tam rusza jakby tańczyła. Dziś 18+2 i codziennie czuję. Tylko u mnie niw takie smyranie vzy bulgotanie, tylko taka rybka co pływa z jednej strony w drugą, czasem to tak mocno jakby się ruszy 🤣🤣

Dziwne to, że tak szybko 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Ja poczułam 17+3 pierwsza ciąża tak wysoko donoszona. Czuję dość mocne te ruchy o dziwo, po jedzeniu to się tam rusza jakby tańczyła. Dziś 18+2 i codziennie czuję. Tylko u mnie niw takie smyranie vzy bulgotanie, tylko taka rybka co pływa z jednej strony w drugą, czasem to tak mocno jakby się ruszy 🤣🤣

Dziwne to, że tak szybko 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️
Tez czułam w 17 tyg. A może nawet i w 16 jak tak sobie wspominam tylko wtedy nie kojarzyłam że to może być to. :) Doktor mówi że im ktoś szczuplejszy i bardziej napięty brzuszek tym wcześniej poczuje :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry