reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Juz po! Ależ zestresowana bylam 🙈
Będzie u nas nasza wymarzona Blanka 😍😍😍😍
Wszystko dobrze, mała waży juz 260 g 🙈
Wyniki spadły, ale nie ma jeszcze tragedii. Dostalam jakis żel na zatoki, dam wam znać dziewczyny po kilku dniach stosowania jak sie sprawuje u mnie.
Szyjka w normie, pomimo usuwanej nadżerki.
Co do jedzenia i braku apetytu mowil, żebym sie nie zmuszała, żebym na siłę nie jadła. Bo to stres powoduje, późniejsze bóle brzucha itd.
No i co do tych krwotokow z nosa, to mówił, ze niedobrze, ze tak mocno krwawie i gdyby znów sie powtórzyło to od razu sie ubierać i do szpitala jechać na oddział otolaryngologiczny to mi jakiś tampon założą.

Także po wizycie jestem spokojna na jakiś czas. ❤ Za 2 tyg. Półowkowe więc zleci jakos 😍
Czy miałaś usuwaną nadżerkę w ciąży?
Pytam bo też mam nadżerkę,ale lekarz pkwiedział że nią się zajmiemy po porodzie. A położna mi powiedziała że po porodzie często nie ma śladu po nadżerce

No wlasnie nie ma jej nigdzie.. i to mnie martwi.
A jak u Was? Jak sie czujecie?
U mnie w II trymestrze przyszly cudowne mdłości i wymioty 😫
Jak się w nią klika to jest że ostatnio była 16listopada.
Ja może mdłości nie mam, ale często po jedzeniu robi mi się niedobrze.
Miło że odnalazłaś ten wątek, myślałam że zniknełaś z innymi na prywatnym :)

Czy miałaś usuwaną nadżerkę w ciąży?
Pytam bo też mam nadżerkę,ale lekarz pkwiedział że nią się zajmiemy po porodzie. A położna mi powiedziała że po porodzie często nie ma śladu po nadżerce
A jak mocna ta nadżerka? Bo u mnie lekarz powiedział, że taka jaka ja mam, to się nawet glowy nie zawraca kobiecie 🤷‍♀️

Jak się w nią klika to jest że ostatnio była 16listopada.
Ja może mdłości nie mam, ale często po jedzeniu robi mi się niedobrze.
Miło że odnalazłaś ten wątek, myślałam że zniknełaś z innymi na prywatnym :)
Nieeee, zgubił mi się totalnie. Wszystkie opcje jakies pokręcone mam teraz. Ale dzis juz przysiadłam i przekopałam całe forum.

reklama
Do góry