reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Juz po! Ależ zestresowana bylam 🙈
Będzie u nas nasza wymarzona Blanka 😍😍😍😍
Wszystko dobrze, mała waży juz 260 g 🙈
Wyniki spadły, ale nie ma jeszcze tragedii. Dostalam jakis żel na zatoki, dam wam znać dziewczyny po kilku dniach stosowania jak sie sprawuje u mnie.
Szyjka w normie, pomimo usuwanej nadżerki.
Co do jedzenia i braku apetytu mowil, żebym sie nie zmuszała, żebym na siłę nie jadła. Bo to stres powoduje, późniejsze bóle brzucha itd.
No i co do tych krwotokow z nosa, to mówił, ze niedobrze, ze tak mocno krwawie i gdyby znów sie powtórzyło to od razu sie ubierać i do szpitala jechać na oddział otolaryngologiczny to mi jakiś tampon założą.

Także po wizycie jestem spokojna na jakiś czas. ❤ Za 2 tyg. Półowkowe więc zleci jakos 😍
Czy miałaś usuwaną nadżerkę w ciąży?
Pytam bo też mam nadżerkę,ale lekarz pkwiedział że nią się zajmiemy po porodzie. A położna mi powiedziała że po porodzie często nie ma śladu po nadżerce

No wlasnie nie ma jej nigdzie.. i to mnie martwi.
A jak u Was? Jak sie czujecie?
U mnie w II trymestrze przyszly cudowne mdłości i wymioty 😫
Jak się w nią klika to jest że ostatnio była 16listopada.
Ja może mdłości nie mam, ale często po jedzeniu robi mi się niedobrze.
Miło że odnalazłaś ten wątek, myślałam że zniknełaś z innymi na prywatnym :)

Czy miałaś usuwaną nadżerkę w ciąży?
Pytam bo też mam nadżerkę,ale lekarz pkwiedział że nią się zajmiemy po porodzie. A położna mi powiedziała że po porodzie często nie ma śladu po nadżerce
A jak mocna ta nadżerka? Bo u mnie lekarz powiedział, że taka jaka ja mam, to się nawet glowy nie zawraca kobiecie 🤷‍♀️

Jak się w nią klika to jest że ostatnio była 16listopada.
Ja może mdłości nie mam, ale często po jedzeniu robi mi się niedobrze.
Miło że odnalazłaś ten wątek, myślałam że zniknełaś z innymi na prywatnym :)
Nieeee, zgubił mi się totalnie. Wszystkie opcje jakies pokręcone mam teraz. Ale dzis juz przysiadłam i przekopałam całe forum.

reklama
Do góry