reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Trzymam kciuki i wierze, ze bedzie wszystko dobrze. :( ❤️
Tez tak mam, ze od razu kręgosłup boli. :/

Dziś mi znowu poleciala krew z nosa to juz 3 dzień z rzędu. Po godzinnej walce sytuacja opanowana, ale znow wszystko ubrudzilam, okulary, twarz, ubrania, dywan. Masakra 😢Czuje sie tak totalnie wyssana z mocy.
Dobrze ze masz zaraz lekarza bo to masakra jakaś aż godzinę 😱😱ja to chyba bym zemdlała 😂

reklama
Trzymam kciuki i wierze, ze bedzie wszystko dobrze. :( ❤️
Tez tak mam, ze od razu kręgosłup boli. :/

Dziś mi znowu poleciala krew z nosa to juz 3 dzień z rzędu. Po godzinnej walce sytuacja opanowana, ale znow wszystko ubrudzilam, okulary, twarz, ubrania, dywan. Masakra 😢Czuje sie tak totalnie wyssana z mocy.
Juz mi ta krew po nocach sie śni...

Kurczę może powinnam faktycznie to skonsultować z lekarzem jakieś badania zrobić na krzepliwość.

Dobrze ze masz zaraz lekarza bo to masakra jakaś aż godzinę 😱😱ja to chyba bym zemdlała 😂
Niewiele brakuje.. Wczoraj mąż przyjechał z pracy, dzisiaj teściowa.
Najgorzej, ze leje sie ze mnie jak z kranu normalnie, nigdy tak nie miałam. Ledwie jestem w stanie zmieniać papier i juz wszystko upieprzone.
Tak mi sie do tej wizyty dłuży.. Masakra 😵

@Margaretka@ stawianie macicy to nagłe twardnienie, które jest zwiazane ze skurczem mięśnia macicy. Ja jeszcze pamiętam, że przy takim spięciu na chwilę zatykało mi oddech. Nawet jeśli nie czułam, że coś boli (zazwyczaj nie czułam), to pierwsze po czym poznawałam, to było chwilowe zatkanie oddechu i jak dotknęłam brzucha, to czułam, że jest twardy.
Trzymam kciuki za wyniki☺️

@Patii_666 a jak Twój brzuch dziś?
Ja mam twardy brzuch po przytulankach, ale tylko kilka minut 🤷‍♀️

reklama

Zazdroszczę ❤️
Ja przez kwarantannę mam przełożoną wizytę o tydzień 🤣
Nie wiem jak wytrzymam. @magdula36 na kiedy masz teraz?

Witam nowe mamusie na forum.
Zasiedziałam się na prywatnym i nie zaglądałam tu id niedzieli a tu tyle stron 🤣

Wczoraj na rękach odeszła moja prawie 15 letnia najwierniejsza suczka 😔😔
Mieszanka z owczarkiem.
Ehh co to była za psia miłość mojego życia chyba.
Przeżyła ze mną więcej jak pół mojego życia 🥰

Załączniki

• IMG_20201124_143345.jpg
    IMG_20201124_143345.jpg
    398 KB · Wyświetleń: 44
Do góry