reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

@Ewciak1007 mi też wypadają strasznie -jesienią ogólnie wypada mi więcej, a teraz jest strasznie :/ poprzednio urodziłam w czerwcu, więc na jesień tym bardziej była masakra :/

Ja wczoraj napomknęłam mojemu, że może byśmy kupili choinkę za dwa tygodnie to popatrzył na mnie jak na ufo :p
Moj ma g. Do gadania 😂😂😂 nie ma dyskusji. 😅

Odebralam przed chwila wyniki krew, mocz. Mega mi spadły, niektóre są poniżej normy. Jakieś bakterie w moczu wyszły. 🙈 Lekarz mnie w czwartek zje jak mu te wyniki dam. 🙈😂 Bo mialam mieć dietę, żeby podnieść żelazo, a ja po prostu nie mam ochoty nic jeść i tak jak wcześniej pisałam, jem bo muszę, żeby miec trochę siły. 🙈🙊
Masakra juz sie boje 😂

reklama
Cześć dziewczyny chciałbym się do was dołączyć również będę kwietniową mamusia termin mam na 18 kwietnia. Mam do was przy okazji pytanie czy wy macie tez problem z wypadaniem włosów u mnie to jakaś tragedia zawsze dwa razy do roku mi leciały, ale teraz to już jest przesada są po prostu wszędzie. Chyba muszę udać się do fryzjera i je po prostu porządnie skrócić. Chociaż staram się przez tego covida za dużo nie chodzi, ale włosy mam już straszne może macie jakieś sposoby ? Niby biorę witaminy z biotyna ale chyba to na mnie nie działa..
Moje włosy też wypadają garściami ale wyniki badań są ok wiec nie mam pojęcia co jest przyczyną

My jedziemy po choinkę w ten weekend, bo następny to już mikołajki, a ja chce się nacieszyć chociaż miesiąc choinka, bo pierwszego stycznia już ją wywalamy bo wtedy zabieraja je, a tak to byśmy musieli sami ja wywozić a nam się to nie widzi 🤷🏼‍♀️
Dziś moje dziecię walnęło drzemke od nie pamiętam kiedy a ja razem z nim co za cudowny czas 😜😂

Moj ma g. Do gadania 😂😂😂 nie ma dyskusji. 😅

Odebralam przed chwila wyniki krew, mocz. Mega mi spadły, niektóre są poniżej normy. Jakieś bakterie w moczu wyszły. 🙈 Lekarz mnie w czwartek zje jak mu te wyniki dam. 🙈😂 Bo mialam mieć dietę, żeby podnieść żelazo, a ja po prostu nie mam ochoty nic jeść i tak jak wcześniej pisałam, jem bo muszę, żeby miec trochę siły. 🙈🙊
Masakra juz sie boje 😂
A coś zalecił Ci fajnego do jedzenia do podniesienia żelaza? Bo mi też spadło i jem owsianki, kasze lajglane pije Sok burakowy, i nie wiem czy coś jeszcze fajnie podnosi 🤔w miarę zjedliwego 😂

@Ewciak1007 mi też wypadają strasznie -jesienią ogólnie wypada mi więcej, a teraz jest strasznie :/ poprzednio urodziłam w czerwcu, więc na jesień tym bardziej była masakra :/

Ja wczoraj napomknęłam mojemu, że może byśmy kupili choinkę za dwa tygodnie to popatrzył na mnie jak na ufo :p
Mnie zastanawia jak kicia zareaguje na choinkę, bo to będzie jej pierwsza 🤔

A coś zalecił Ci fajnego do jedzenia do podniesienia żelaza? Bo mi też spadło i jem owsianki, kasze lajglane pije Sok burakowy, i nie wiem czy coś jeszcze fajnie podnosi 🤔w miarę zjedliwego 😂
Wiesz co, dal mi taką rozpiskę. Na początku w miarę sie stosowałam, a teraz juz nudzi mnie jedzenie tego samego. :/

Załączniki

• received_696322464590731.jpeg
    received_696322464590731.jpeg
    126,4 KB · Wyświetleń: 63
Wiesz co, dal mi taką rozpiskę. Na początku w miarę sie stosowałam, a teraz juz nudzi mnie jedzenie tego samego. :/
Ja bym tego w tydzień nie przejadła 😁 fajna rozpiska. Mi też przyszły wyniki i pomimo problemów od dzieciństwa z hemoglobiną i żelazem, wyszła mi hemoglobina 11,1, a od 11,2 jest norma.
Tsh wzrosło do 2,5 i już przewiduję zmianę dawki na wyższą 🙄

reklama
Do góry