jestem lepiej przygotowana - kupiłam spodenki na 62 - a juz wiem ze wypadaja na 68
Za wózkiem się rozglądam, zapisałam sobie Wasz propozycje - i tak musze pomacać w sklepie.
Łożeczko - mogę kupić uzywane, tylko nowy materac kupię.
Masz rację z tą pogodą - szaro, buro i nijako- ja jestem napędzana na baterie słoneczne.
Materac do łóżeczka - CO POLECACIE ?
Jak starszak się urodził to najlepsze były kokos-gryka - ale z tego co czytam lubią się w nich rozgościć nieproszeni goscie.
Wieczorem miałam akcja jelita/ więzadła/ czy macica ? - Dziś wstałam i jest ok, ale juz rozważałam IP
Ogólnie mi też ciężko, czuję się juz jak hipopotam, ruszam się jak staruszka :/
@Margaretka@ - kumulacja hormonów, stresu związanego z oczekiwaniem na wyniki robi w głowie spustoszenie. Pamiętaj, że jesteśmy z Tobą
Wczoraj zaczęłam się zastanawiać, nad tym, ze ja taka w ogole nieprzygotowana jestem.
Gdybym miała iśc dziś do szpitala - to nie mam nic przygotowane.
Spie w t-shirtach, chodzę na boso, ewentualnie w skarpetkach, szlafrok, mam taki gruuuuby - który zakładam tylko jak mnie gorączka powali. - czyli ani pizamy, kapci, szlafroka.
Czas się rozejrzeć.
Jak wasze brzuszki ? zaczęłam szukać kurtki którą dopnę
obawiam się, ze nie dam rady przechodzić zimy w swojej zimówce - zwłaszcza ze w tej ciązy jest mi zimno i raczej się opatulam. ( poza momentami, kiedy mi gorąco i duszno )