M_P_90
Fanka BB :)
No i jak widać byłam i nadal jestem w tych 20%Chyba masz koleżanki, które są w tych szczęśliwych 20 % ja też, chociaż tyle z życia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No i jak widać byłam i nadal jestem w tych 20%Chyba masz koleżanki, które są w tych szczęśliwych 20 % ja też, chociaż tyle z życia
Lepiej zawsze skonsultowac, ale jak wzdecia mecza i boli brzuch moja lekarka powiedziała ze można brać nospe. Dziś też podzielilam na pół forte i wzielam, bo mi baki mecza .Dziewczyny pytanie za 100 pkt. Wziełam 1/2 nospy forte bo brzuch bolał dosyć mocno. Nie skonsulotawalam z lekarzem bo nie mam jak. Myslicie ze moge brac bez problemu?
Hej kochana,no ja nie biore luteiny wiec nie wiem,mam dushpaston i mi sie wydaje ze moze wyciszac objawy.wiesz no nic nie zrobisz,masz brac to bierz i musisz czekac,a objawy moga sie pojawic w roznych momentach,jesli to przez luteine to i tak nic z tym nie zrobisz,moze to dobry znakCześć dziewczyny
Na początku serdecznie Wam wszystkim gratuluję i dołączam.
Jestem na początku 8 tygodnia ciąży. Ze względu na lekkie plamienia, lekarz przepisał mi dzisiaj Luteinę podjęzykowo 3x1. Jestem po drugiej tabletce i zaczęlam odczuwać dość nieprzyjemny ból piersi. Wcześniej nie miałam ŻADNYCH objawów ciąży, poza delikatnymi bólami podbrzusza. Nawet zaczęłam się stresować, że może coś nie tak..
Czy to możliwe, że ból piersi pojawił sie po DOPIERO drugiej tabletce luteiny, mimo że wcześniej go nie było? Czy to normalne?
Proszę o odpowiedź, zaczęłam się martwić
Poczytaj ulotkę, w moim duphascie jak byk jest napisane, ze mogą piersi bolec podniósł Ci sie poziom progesteronu, myśle, ze nie ma sie czym przejmować. A tylko cieszyć, ze juz weszłas w ósmy tydzień!Cześć dziewczyny
Na początku serdecznie Wam wszystkim gratuluję i dołączam.
Jestem na początku 8 tygodnia ciąży. Ze względu na lekkie plamienia, lekarz przepisał mi dzisiaj Luteinę podjęzykowo 3x1. Jestem po drugiej tabletce i zaczęlam odczuwać dość nieprzyjemny ból piersi. Wcześniej nie miałam ŻADNYCH objawów ciąży, poza delikatnymi bólami podbrzusza. Nawet zaczęłam się stresować, że może coś nie tak..
Czy to możliwe, że ból piersi pojawił sie po DOPIERO drugiej tabletce luteiny, mimo że wcześniej go nie było? Czy to normalne?
Proszę o odpowiedź, zaczęłam się martwić
Hmm ja w 1 ciazy pod koniec miałam i faktycznie śliwki... jak nie lubisz owoców to moze chociaż dasz rade wypić? Robiłam tak, ze na wieczór do kubka dawałam 6 suszonych śliwek, zalewałam woda i rano zjadalam je i wypijałam ta wode. O ile śliwki mi słabo wchodziły tak ta woda mi smakowałaDziewczyny, jak sobie radzicie z zaparciami? U mnie jest masakra w tej kwestii i w pierwszej ciąży też miałam zaparcia...suszonych śliwek nie lubię, a wiem, że niby pomagają, a poza tym to co jeszcze może pomóc?
Rozumiem. Chodzi mi po prostu o toPoczytaj ulotkę, w moim duphascie jak byk jest napisane, ze mogą piersi bolec podniósł Ci sie poziom progesteronu, myśle, ze nie ma sie czym przejmować. A tylko cieszyć, ze juz weszłas w ósmy tydzień!
Rozumiem. Myślałam, że na bolesnosc piersi bardziej wpływa prolaktyna..Poczytaj ulotkę, w moim duphascie jak byk jest napisane, ze mogą piersi bolec podniósł Ci sie poziom progesteronu, myśle, ze nie ma sie czym przejmować. A tylko cieszyć, ze juz weszłas w ósmy tydzień!