reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Dziękuję Wam bardzo za dobre słowa wsparcia ostatnim czasem nie odzywałam się za dużo na forum bo bardzo źle się czułam podczytywlalam Was oczywiście forum dało mi dużo sił i nadziei że tym razem się uda. Niestety nie wiem na jaką wielką górę trzeba wejść żeby było wreszcie z górki. Wam dziewczyny życzę wszystkiego co najlepsze wytrwałości mało stresu i zdrowych dzidziusiow dziękuję Wam za te kilka miesięcy ściskam Was wszystkich mocno bardzo mocno .

Dziękuję Wam bardzo za dobre słowa wsparcia ostatnim czasem nie odzywałam się za dużo na forum bo bardzo źle się czułam podczytywlalam Was oczywiście forum dało mi dużo sił i nadziei że tym razem się uda. Niestety nie wiem na jaką wielką górę trzeba wejść żeby było wreszcie z górki. Wam dziewczyny życzę wszystkiego co najlepsze wytrwałości mało stresu i zdrowych dzidziusiow dziękuję Wam za te kilka miesięcy ściskam Was wszystkich mocno bardzo mocno .
Kasiu nigdy się nie poddawaj!
Jestem z Tobą całym serduszkiem 🙏❤️

Kochana trzymaj się. Jesteśmy sercem i myślami z Tobą.

reklama
Do góry