Marynia88
Moderator
2.12 - połówkowe i nawet nie biorę pod uwagę tego by się znów dupką obróciłW ogóle chyba u nas będzie Piotruś
@Marynia88 fajnie, że zaglądasz a Ty kiedy poznasz płeć?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
2.12 - połówkowe i nawet nie biorę pod uwagę tego by się znów dupką obróciłW ogóle chyba u nas będzie Piotruś
@Marynia88 fajnie, że zaglądasz a Ty kiedy poznasz płeć?
Kasiu tak bardzo mi przykro nie jestem w stanie sobie wyobrazić co czujesz, życzę Ci dużo siły i wsparciaDziewczyny muszę się z Wami pożegnać.
Moje dwa aniołki odeszły dziś ❤❤
Kasiu życzę Ci dużo siły, nie wiem co napisać...Dziewczyny muszę się z Wami pożegnać.
Kasiu bardzo mi przykro, nigdy nie poddawaj się. Ściskam Cie mocno .Dziewczyny muszę się z Wami pożegnać.
Pękło mi serceDziewczyny muszę się z Wami pożegnać.
Kasiu nigdy się nie poddawaj!Dziękuję Wam bardzo za dobre słowa wsparcia ostatnim czasem nie odzywałam się za dużo na forum bo bardzo źle się czułam podczytywlalam Was oczywiście forum dało mi dużo sił i nadziei że tym razem się uda. Niestety nie wiem na jaką wielką górę trzeba wejść żeby było wreszcie z górki. Wam dziewczyny życzę wszystkiego co najlepsze wytrwałości mało stresu i zdrowych dzidziusiow dziękuję Wam za te kilka miesięcy ściskam Was wszystkich mocno bardzo mocno .
Kochana trzymaj się. Jesteśmy sercem i myślami z Tobą.Dziękuję Wam bardzo za dobre słowa wsparcia ostatnim czasem nie odzywałam się za dużo na forum bo bardzo źle się czułam podczytywlalam Was oczywiście forum dało mi dużo sił i nadziei że tym razem się uda. Niestety nie wiem na jaką wielką górę trzeba wejść żeby było wreszcie z górki. Wam dziewczyny życzę wszystkiego co najlepsze wytrwałości mało stresu i zdrowych dzidziusiow dziękuję Wam za te kilka miesięcy ściskam Was wszystkich mocno bardzo mocno .
Bardzo mi przykro nie wiem co powiedziećDziewczyny muszę się z Wami pożegnać.