Marzec140320
Zaangażowana w BB
..
Ostatnia edycja:
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oby tak było ,niestety nadal cisza
Za to ciasto mi się śniło cała noc i musiałam wstać i coś zjeść
O kurcze to ja bym nie pospala... mam tak od zawsze, ze jak sie obudze i wstane, to potem nie umiem juz zasnac... albo zasne kolo 6 dopiero;/ja za to w nocy minimum 6 razy muszę
Mi znowu ostatnio przeszlo to spanie. Niedawno jeszcze pisalam, ze 20 max 21 i padam, tak teraz nie spie do 12-1nie dogodzisz... ale w sumie normalnie tak moj rytm wygladal tylko wstawalm jeszcze szybciej. Wczesniej kolo 5-6 jak do pracy, a ze teraz mam l4 to dopiero kolo 7, zeby malego do przedszkola zawiezcJa z sikaniem nie mam problemów, nie chodzę po kilka razy w nocy ale jak się obudzę nad ranem to muszę iść. Za to codziennie muszę pospać bo tak mi prąd odcina w ciągu dnia
I prawidlowo zupelnie jak noworodekJa tylko w pierwszym trymestrze miałam taką senność. Potrafiłam zasnąć w każdym miejscu i o każdej porze. Wszyscy się śmiali że ja tylko jem i śpię
Bardzo wspolczuje kochanastraszna tragediabadz silnai trzymaj sie mocnoDziewczyny muszę się z Wami pożegnać.
Moje dwa aniołki odeszły dziś ❤❤
Ja jeszcze regularnie nie czuje... czasami co chwile, czasami wydaje mi sie ze przez caly dzien nic W pierwszej ciazy tez mialam tak ze czasem (nawet w tym pozniejszym czasie) caly dzien nic nie czulam. Chyba, ze nie zeracalam na to uwagi... jak sie zaczynalam martwic, to bralam sluchawki i puszczalam glosniej dzidziusowi przy przuchu i zawsze zaczynal sie wtedy ruszacTeraz jeszcze ruchy nie muszą być regularne, ale domyślam się, że się martwisz, do końca ciąży jeszcze milion razy będziemy się zamartwiać, tymi ruchami pewnie też Ja póki co czuję tylko delikatnie popołudniami
Dziewczyny to ja do tej pory chodze spać o 21 jak w weekend siędzie do 22 to max. Niektórych programów i filmów nie jestem w stanie do końca obejrzeć Może i bym podpala w dzień czasami ale przed ciąża tak miałam ze później w nocy spać nie mogę. W pierwszym trym. Chodziłam o 20 żeby już nie czuć tego jak mnie modliło aaaa no i żeby już nie jeśćTo tak jak ja Normalnie chodzę spać 00:00-01:00 , a w pierwszym trymestrze 22:00-23:00 to już padałam na twarz i potrzebowałam o wiele więcej snu żeby się zregenerować
Ja czuję ją codziennie ale też nie bardzo regularnie. Rano i na noc to jest dyskoteka w brzuchu a w ciągu dnia to bardzo różnieJa jeszcze regularnie nie czuje... czasami co chwile, czasami wydaje mi sie ze przez caly dzien nic W pierwszej ciazy tez mialam tak ze czasem (nawet w tym pozniejszym czasie) caly dzien nic nie czulam. Chyba, ze nie zeracalam na to uwagi... jak sie zaczynalam martwic, to bralam sluchawki i puszczalam glosniej dzidziusowi przy przuchu i zawsze zaczynal sie wtedy ruszac
Ja czesto mam problem z zaśnięciem i potrafię po godzinie leżeć... A potem w dzien lewdo chodzę bo nocki wytchnienia nie przynosząO kurcze to ja bym nie pospala... mam tak od zawsze, ze jak sie obudze i wstane, to potem nie umiem juz zasnac... albo zasne kolo 6 dopiero;/