reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Oby tak było ,niestety nadal cisza
Za to ciasto mi się śniło cała noc i musiałam wstać i coś zjeść 😂

Teraz jeszcze ruchy nie muszą być regularne, ale domyślam się, że się martwisz, do końca ciąży jeszcze milion razy będziemy się zamartwiać, tymi ruchami pewnie też 🤔 Ja póki co czuję tylko delikatnie popołudniami

Ja z sikaniem nie mam problemów, nie chodzę po kilka razy w nocy ale jak się obudzę nad ranem to muszę iść. Za to codziennie muszę pospać bo tak mi prąd odcina w ciągu dnia
Mi znowu ostatnio przeszlo to spanie. Niedawno jeszcze pisalam, ze 20 max 21 i padam, tak teraz nie spie do 12-1🙄nie dogodzisz... ale w sumie normalnie tak moj rytm wygladal tylko wstawalm jeszcze szybciej. Wczesniej kolo 5-6 jak do pracy, a ze teraz mam l4 to dopiero kolo 7, zeby malego do przedszkola zawiezc:)

Teraz jeszcze ruchy nie muszą być regularne, ale domyślam się, że się martwisz, do końca ciąży jeszcze milion razy będziemy się zamartwiać, tymi ruchami pewnie też 🤔 Ja póki co czuję tylko delikatnie popołudniami
Ja jeszcze regularnie nie czuje... czasami co chwile, czasami wydaje mi sie ze przez caly dzien nic🤷🏽‍♀️ W pierwszej ciazy tez mialam tak ze czasem (nawet w tym pozniejszym czasie) caly dzien nic nie czulam. Chyba, ze nie zeracalam na to uwagi... jak sie zaczynalam martwic, to bralam sluchawki i puszczalam glosniej dzidziusowi przy przuchu i zawsze zaczynal sie wtedy ruszac:p

To tak jak ja :) Normalnie chodzę spać 00:00-01:00 , a w pierwszym trymestrze 22:00-23:00 to już padałam na twarz i potrzebowałam o wiele więcej snu żeby się zregenerować :)
Dziewczyny to ja do tej pory chodze spać o 21 🤷🏼‍♀️🤦‍♀️ jak w weekend siędzie do 22 to max. Niektórych programów i filmów nie jestem w stanie do końca obejrzeć Może i bym podpala w dzień czasami ale przed ciąża tak miałam ze później w nocy spać nie mogę. W pierwszym trym. Chodziłam o 20 żeby już nie czuć tego jak mnie modliło aaaa no i żeby już nie jeść 🤦‍♀️🤪

Ja jeszcze regularnie nie czuje... czasami co chwile, czasami wydaje mi sie ze przez caly dzien nic🤷🏽‍♀️ W pierwszej ciazy tez mialam tak ze czasem (nawet w tym pozniejszym czasie) caly dzien nic nie czulam. Chyba, ze nie zeracalam na to uwagi... jak sie zaczynalam martwic, to bralam sluchawki i puszczalam glosniej dzidziusowi przy przuchu i zawsze zaczynal sie wtedy ruszac:p
Ja czuję ją codziennie ale też nie bardzo regularnie. Rano i na noc to jest dyskoteka w brzuchu a w ciągu dnia to bardzo różnie

reklama
Do góry