reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Ja pamietam jak zawsze wszystkie moje kolezanki narzekaly, ze wiecznie siku musza chodzic w ciazy.... a ja ani w pierwszej, ani w tej jakos nie mam takiej potrzeby:p mialam taki okres gdzies miedzy 11-13tc, ze w nocy musialam wstawac do lazienki, ale teraz juz znowu luz😁

Ja to chodzę non stop. W nocy przynajmniej raz. A jak jeszcze maluszek po pęcherzu skacze to już w ogóle masakra 🤦

reklama
@PasiastyOgon ja pisałam o tym, że lekarz mi mówił, że najgorzej jak w pierwszym trymestrze, ale czytałam, że mimo wszystko warto uważać i teraz już nie wiem co zrobić z młodą i żłobkiem :/
No właśnie właśnie, kojarzę, że ktoś o tym pisał. :) Czytałam, że grunt to uważać żeby nie jeść z dzieckiem z tej samej łyżeczki, unikać kontaktu ze śliną itd... tylko czy to się tak da przy maluchu...

Ja pamietam jak zawsze wszystkie moje kolezanki narzekaly, ze wiecznie siku musza chodzic w ciazy.... a ja ani w pierwszej, ani w tej jakos nie mam takiej potrzeby:p mialam taki okres gdzies miedzy 11-13tc, ze w nocy musialam wstawac do lazienki, ale teraz juz znowu luz😁

ja za to w nocy minimum 6 razy muszę :(

@Margaretka@ chyba to normalna częstotliwość pisania, po prostu ostatnio było gorąco 😁
Ja w pierwszej ciąży chodziłam siku co pół godziny i serio bałam się iść gdzieś, gdzie nie ma toalety, bo non stop chciało mi się siku...

To dobrze bo już myślałam że wszystkie uciekły 😳
Ja mam właśnie teraz to samo 🥴 Jak gdzieś jedziemy to tylko się upewniam czy tam będzie toaleta 😂
W pierwszej ciąży nie miałam tak. Jedynie pod koniec częściej chodziłam siku. A teraz to poprostu jakiś dramat 🤦

reklama
Ja z sikaniem nie mam problemów, nie chodzę po kilka razy w nocy ale jak się obudzę nad ranem to muszę iść. Za to codziennie muszę pospać bo tak mi prąd odcina w ciągu dnia

Ja tylko w pierwszym trymestrze miałam taką senność. Potrafiłam zasnąć w każdym miejscu i o każdej porze. Wszyscy się śmiali że ja tylko jem i śpię 😂😂

Do góry