reklama
maartulka
Fanka BB :)
To tak jak ja Normalnie chodzę spać 00:00-01:00 , a w pierwszym trymestrze 22:00-23:00 to już padałam na twarz i potrzebowałam o wiele więcej snu żeby się zregenerowaćJa tylko w pierwszym trymestrze miałam taką senność. Potrafiłam zasnąć w każdym miejscu i o każdej porze. Wszyscy się śmiali że ja tylko jem i śpię
Margaretka@
Jak ja się w nocy przebudzam bo mały kweka, to już mi się chce siku ale nie chce mi się iść i tak wstrzymuje do rana, układam się w pozycji żeby nie naciskać na pęcherz szkoda mi snu, za bardzo go szanuje
Dobrą jesteś
Ja bym chyba nie zasnęła z powrotem bez zahaczenie o kibelek
mayfly
Boże, mam to samo. Też byle nie wyleźć z łóżka w nocyJak ja się w nocy przebudzam bo mały kweka, to już mi się chce siku ale nie chce mi się iść i tak wstrzymuje do rana, układam się w pozycji żeby nie naciskać na pęcherz szkoda mi snu, za bardzo go szanuje
wiola1198
Jakbym o sobie czytała, mam tak samo ale rano biegiem pędzę tak mi pęcherz ciążyJak ja się w nocy przebudzam bo mały kweka, to już mi się chce siku ale nie chce mi się iść i tak wstrzymuje do rana, układam się w pozycji żeby nie naciskać na pęcherz szkoda mi snu, za bardzo go szanuje
klaudiaanita
Oby tak było ,niestety nadal ciszaIm będziesz się więcej stresować tym mniej będziesz ją czuła. Przynajmniej u mnie tak jest. Dzidzia najchętniej się ujawnia jak się śmieje Pewnie przez to że brzuch mi się trzęsie
Może na wieczór da o sobie znać.
Za to ciasto mi się śniło cała noc i musiałam wstać i coś zjeść
klaudiaanita
O niee tak bardzo współczuje,nie wyobrażam sobie Twojego bólu..Dziewczyny muszę się z Wami pożegnać.
Moje dwa aniołki odeszły dziś ❤❤
Dużo siły Kasiu i zdrowia życzę..
Kasia0685
@Kasia0685 a pietruszka nie dominuje smaku? Bo próbowałam już z papryką i selerem naciowym i było jak dla mnie nie do przepicia
Nie, być może te pół pęczka to złoty środek
reklama
Kasia0685
Wczoraj w rossmanie (aplikacja) znalazłam rajstopy Dla kobiet w ciąży Marilyn za nie całe 13 zeta z kartą rosnę (można się już w ciąży zapisać z poziomu aplikacji).Anka specjalnie poszlam do rossmanna jak posalyscie o tych gaciach i chyba rajstopach... i nic u mnie nie znalazlam...
Ale chociaz kupilam sobie balsam z palmersa tak, ze z pustymi rekami nie wyszlam