Nadziejka2021
Fanka BB :)
tak właśnie ja tez mam komunikat to wtedy co dalej ?musisz kliknąć w nazwę grupy i tam pojawi się dodaj do grupy pewnie pojawił się komunikat o problemie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
tak właśnie ja tez mam komunikat to wtedy co dalej ?musisz kliknąć w nazwę grupy i tam pojawi się dodaj do grupy pewnie pojawił się komunikat o problemie?
ja miałam tak jakby tak mięsień się spinał i drżał jak struna. To moje porównanie bo jakoś tak rybki tak jak inni piszą nie czuje. A teraz te ruchy są częstsze i mocniejsze. Ale na początku faktycznie w większości koło pępkaOd dwóch dni czuje takie dalikatne jakby dotknięcia palcem od środka pod pępkiem, możliwe, że to dzidzia czy raczej jelita ?
A ktoś mi powie o co cho? Bo ja tylko Ewelinę kojarzę...Przestań!!!!
Dostałaś leki, bierz, leżakuj i odpoczywaj.
Na tym forum limit zły wydarzeń został wyczerpany !
tak dodatkowo ona tez ma filmik na instagramie zapisany (chyba tam to widziałam) ze właśnie tak jak napisałaś pierwsze powinny być obczaisz a te drugie o trzecie no może być rozbieżność . Mówiła to przy okazji pandemii ze jeśli by coś odwołali itp.Będzie ok. Z tego co się orientuję to teraz nie ma tak jak na pierwszych prenatalnych ze moze byc "za późno" na sprawdzenie czegoś . Poszukaj na blogu u mamy ginekolog, pisala o tym.
tak właśnie ja tez mam komunikat to wtedy co dalej ?
Hahahahhaha, jaką sobie życzysz?@PałkaZapałka dokładnie taki padł argument, że niektóre dziewczyny nie chcą, by ktoś był na dwóch wątkach prywatnych, bo może "wynosić" informację.
@Martxx1 ja generalnie wyrażę zgodę byś przeszła na prywatny dopiero jak zaśpiewasz piosenkę i zatańczysz, trudno
tak mysle ze ok. Jest podane do 22 wiec u Ciebie JesCze daleko do 22 z punktu widzenia tych dni. A z drugiej strony podejrzewam ze lekarza dobrze Cię prowadzą i monitują jak od początku ciąża In vitro
Nie wyobrażam sobie, że nagle ktoś będzie pisał : "a wiecie, a Kaśka z tamtej grupy to ma taaaki brzuch, a tamtej Jolce to mąż powiedział to i tamto" przecież nikt nie będzie chyba nikogo obgadywał, nie? Czy źle myślę?@PałkaZapałka dokładnie taki padł argument, że niektóre dziewczyny nie chcą, by ktoś był na dwóch wątkach prywatnych, bo może "wynosić" informację.
@Martxx1 ja generalnie wyrażę zgodę byś przeszła na prywatny dopiero jak zaśpiewasz piosenkę i zatańczysz, trudno