reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Przestań!!!!
Dostałaś leki, bierz, leżakuj i odpoczywaj.
Na tym forum limit zły wydarzeń został wyczerpany !
Hahaha 😂 poprawiłaś mi humor 😂 a juz taka zdołowana byłam. Musimy byc dobrej myśli! Leżę ciągle bez zmian. Moze jak zaczne sie lepiej czuć po lekach to odpale sobie jakis serial, bo tylko sie gapie w telefon albo sufit xD

reklama
U mnie jutro pierwsza wizyta po 4 tygodniach, już się stresuję, ale od kilku dni czuję delikatne ruchy, więc jest trochę lepiej :) chyba wezmę już L4, zwłaszcza, że w pracy i tak nie będę miała powrotu po ciąży, dziwnie się z tym czuję, spędziłam tam ostatnich kilka lat, niby zdawałam sobie z tego sprawę, ale jak już powiedziałam o ciąży w pracy to jakoś stało się to realne
ehhhh tak to już jest u kobiet ze często nie ma gdzie wrócić. A co do zwolnienia l4 to ja bym brała. Tzn. Ja jestem ogólnie za pracowaniem bo lubie jak się coś dzieje, szybciej mija czas i jest to tez zdrowiej dla głowy czasem. Ale w obecnej sytuacji wirusa i w Twojej sytuacji to już chyba wystarczająco popracowałas 😁

Chyba wzięli, u mnie in vitro i jest znany dokładny termin zapłodnienia, więc już sama nie wiem jak to liczyć, jeśli po tym terminie to jest 20+4, ale nawet jeśli po wielkości dziecka, czyli 21+3 to też chyba ok jak na połówkowe?
tak mysle ze ok. Jest podane do 22 wiec u Ciebie JesCze daleko do 22 z punktu widzenia tych dni. A z drugiej strony podejrzewam ze lekarza dobrze Cię prowadzą i monitują jak od początku ciąża In vitro

reklama
Dziewczyny ja na początku ciąży progesteron mialam w okolicach 15.
Mega panika dziwnie do Gina on, żebym wyluzowała, bo jest ok.
No to dobra poszłam na wizytę on mówi, że jest q normie i bwz stresu. Kurde jak ja się wtedy stresowałam 🤣
Nie dostałam ani dupka ani luteiny i było wszystko dobrze. 🤷‍♀️🤷‍♀️

Do góry