reklama
Martus122
Fanka BB :)
Rozumiem Cię trochę bo mam podobnie.. pół godziny się zastanawiałam czy do niego zadzwonić czy czekać czy co robić, bo niedziela, bo 23 godzina.. w końcu napisałam SMS przy okazji przepraszajac,że zawracam głowę ale nie wiem co powinnam zrobić.. po chwili sam do mnie zadzwonił.. z drugiej strony czasem lepiej "zawrócić komuś głowę" o raz za dużo aniżeli się stresować i żałować..Mnie też brzuch od 4 dni boli dosyć mocno. Tyle, że nie panikuje bo mialam takie silne bóle caly 1 trymestr i leciałam na przeciwbolowych i podtrzymujących ciążę, które trochę ten ból zmniejszały . Teraz troche sie wzbraniam przed przeciwbolowymi, bo wiem, ze nie maja dobrego wpływu na dziecko. Wczoraj praktycznie cały dzien przeleżałam. Bo co wstalam to łapał silny ból. Mama ciągle wierci mi dziurę w brzuchu, żebym zadzwoniła do lekarza, ze moze znowu cos sie dzieje, albo po prostu maluch tak szybko rosnie, ze znowu mam nacisk na prawy jajnik. Bo jakby ciąże mam tez skrajnie przy prawym jajniku. Tak sie dzieje przy wadach macicy. A ja jestem z tych osób, które nienawidzą komuś zawracać gitary, wizyte mam w czwartek w następnym tygodniu i tak wiem, że dam radę wytrzymać, ze nie chcę mu psuć całego planu, zawracać gitary itd. Ten to sie za głowę złapie jak mu znowu powiem, że bóle wróciły.. Bo na ostatniej wizycie juz odstawiliśmy leki podtrzymujące ciąże, a tu zaraz sie okaże, ze jednak do samego rozwiązania bede musiala je brać.
Taki mam głupi charakter, ale tez musze trochę myśleć o dziecku, a nie tylko o sobie. :/
I nie wiem.. Zobaczę dzisiaj jak sie będę czuła. Moze miałam gorsze dni po prostu .
Co do bólu brzucha to praktycznie od 8 tygodnia boli mnie cały czas tzn.pobolewa i już kilka razy mówiłam na wizytach. Stwierdził,że tak ma być, a cała reszta jest idealnie.. w pierwszej ciąży też moim głównym objawem był ból brzucha ale pracowałam i jakoś nie był taki dokuczliwy, teraz najchętniej bym cały czas leżała.. może jakiś magnez trochę by pomógł..
Martus122
Ja ostatnio liczyłam to 19+4, genetyk sam mi wybrał taki termin badań więc myślę,że powinno być ok, choć widzę,że dużo z Was właśnie po 20 tc dopiero ma..A w którym tygodniu będziecie na połówkowych? Ja zapisałam się na 9 grudnia wtedy będzie 20+6 i nie wiem czy nie za późno?
mia05
Ja ostatnio liczyłam to 19+4, genetyk sam mi wybrał taki termin badań więc myślę,że powinno być ok, choć widzę,że dużo z Was właśnie po 20 tc dopiero ma..
zasugerowałam się lekarzem, który mówił, że najlepiej widać w 21 za to inny twierdził ze w 20
Pauliska757
Jestem za. Na pierwsze prywatne forum uciekły dziewczyny i tu się wcale nie udzielają niestety a drugie by się przydało dla tych weteranek które się nie załapały na zamknięte a mimo wszystko są długo i udzielają się.Dziewczyny, które tu się udzielają teraz, może utworzymy grupę zamknięta?
Niektóre z nas piszą tu o swoich naprawdę prywatnych sprawach, a po odtworzeniu zdjęć widzę ile jest duchów. Co wy na to?
To tylko propozycja. Oczywiście tylko pytam o wadze zdanie
Ja od kilku dni gdzieś czuje twardy brzuch przy chodzeniu, tyle że nie za każdym razem, aż się boję o tą szyjkę i schizuję w weekend czytałam forum, ale nie pisałam bo gdzieś mało czasu. Dziś urodzinki synka, babcia z dziadkiem byli z rana, zdmuchnął świeczke jak zawodowiec a teraz pochłonięty jest zabawą nowymi autkami, więc mam chwile czasu na relaks
Martxx1
Noo mi szkoda tylko tych mlich dziewczyn, co wcale sie nie odzywają a dobry kontakt z nimi złapałam na początku..Jestem za. Na pierwsze prywatne forum uciekły dziewczyny i tu się wcale nie udzielają niestety a drugie by się przydało dla tych weteranek które się nie załapały na zamknięte a mimo wszystko są długo i udzielają się.
Ja od kilku dni gdzieś czuje twardy brzuch przy chodzeniu, tyle że nie za każdym razem, aż się boję o tą szyjkę i schizuję w weekend czytałam forum, ale nie pisałam bo gdzieś mało czasu. Dziś urodzinki synka, babcia z dziadkiem byli z rana, zdmuchnął świeczke jak zawodowiec a teraz pochłonięty jest zabawą nowymi autkami, więc mam chwile czasu na relaks
Ale cóż
Martxx1
Dziewczyny wejdźcie i dodajcie się.
magdula36
Ja będę równo w 21t0d. Mogłam też iść wcześniej o tydzień, ale dużo dziewczyn pisze, że im sugeruja, że im później tym lepiej. Gdyby dzidziol był do przodu to bym pewnie zdecydowała na ten termin tydzień wcześniej, ale póki co to jest do tyłu z 2 dni leniuszek
reklama