reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Też tak uważam :) Wiadomo życie nie jest tylko kolorowe , często zdarzają się przecież ciężkie sytuacje w których człowiek jakoś musi sobie poradzić. Bardzo Wam współczuję dziewczyny, że przyjaciolki z Waszego otoczenia poroniły :( Wiadomo, że jak coś się dzieje tuż obok nas to wtedy szczególnie się człowiek przejmuje i wcale się nie dziwię. Do momentu zajścia w ciążę nigdy bym nie pomyślała, że tak często zdarzają się poronienia. ..Naprawdę teraz dostrzegam jak można głupim tekstem " A kiedy Wy w końcu będziecie mieli dzieci?" wyrządzić ludziom masę przykrości :(
taaaak dokładnie idealnie napisane jeżeli chodzi o zainteresowanie innych sprawą ciąż.

Piękna pamiątka 🥰🥰🥰 dostałaś filmik?
nie 😕 nie proponowali nic takiego. Chodze tez cały czas sama bez męża bo przed wizyta informują ze nie wolno. Ehhhh trudno ale z drugiej strony rozumiem to bo w sumie lekarz jest jeden i oprócz mnie wiele kobiet wizytujących wiec jakby im odwołali wizyty to kiepsko. Wiec jakoś trzeba dać radę

Dziewczyny a taka zmiana tematu, macie problem z gołębiami na balkonie? U mnie nic nie działa na te smierdziuchy, ani druty, sztuczne kruki, no nic, oszaleje z nimi 🤦‍♀️może któraś ma jakiś fajny sprawdzony sposób oprócz wiatrówki 😂(żartuję)
u mnie kiedyś przylatywała gołębica chyba 🤷🏼‍♀️ kilka dni z rzędu - w końcu wypuściłam na balkon psa 😱 i słuchajcie ja byłam pewna ze ten gołąb się przestraszy i odleci a on sfrunął pod krzesło wiec pies tez tam pobiegł ale go dogoniłam 😱 na szczęście odleciał ale miałam wyrzuty sumienia - tylko w życiu nie pomyślałam ze to ptaszysko tak zrobi 🤷🏼‍♀️😁

Wy wczoraj o gołębiach to ja dzisiaj o 😁
IMG_20201114_104327.jpg

reklama
Do góry