mayfly
Fanka BB :)
Piękna pamiątka dostałaś filmik?tak płeć znam to chłopiec ale już wcześniej znałam bo robiłam nifty. A zdjęcia załączam moim zdaniem najfajniejsze z rączką
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Piękna pamiątka dostałaś filmik?tak płeć znam to chłopiec ale już wcześniej znałam bo robiłam nifty. A zdjęcia załączam moim zdaniem najfajniejsze z rączką
dziękuje za miłe słowa. Właśnie takie sytuacje jak tez opisujesz pokazują ze trzeba wierzyć ze będzie dobrze. No i w niedługim czasie mam się zamiar oczywiście powiedzieć i się wytłumaczyć ze było to dobre intencje. Nie mam wątpliwości ze zrozumie ale tak przykroNo trudna sytuacja, ale myślę że jak jest twoja prawdziwą przyjaciółką to zrozumie i za jakiś czas będzie się cieszyła Twoją ciąża. Prawda ciężko było mówić o stracie. Mi dziecko obumarło w 10 tygodniu 3 lata temu i też ciężko było o tym opowiadać ale rok później znowu byłam w ciąży i mam teraz 22 miesieczna corcie.. W której że tak powiem jestem zakochana do szaleństwa. Wiecie teraz jak sobie pomyślę to starsza córcia ma 11 lat ale aż wstyd się przyznać że do niej nie miałam aż tyle cierpliwości co teraz do młodszej. Wogole ją wychowywałam 8 miesięcy bo musiałam wracać do pracy i moja mama więcej czasu z nią spędzała a z Nadia jestem w domu z racji jej orzeczenia o niepełnosprawności i tak będzie jeszcze półtora roku może dlatego więź jest jakby silniejsza...
co do dnia to 20+1 a waga 340g i jak badał usg to nóżki były na wysokości pępka a np. Główka koło pachwin ! Wiec dla mnie to szok ze taka długa ta dzidziaA jak badania? Dzidzia duża? Ja dopiero 16 grudnia mam w 21 tygodniu ciąży.
w sumie nic nie wiem bo dzwoniłam do niej to tylko SMS mi napisała ze zadzwoni za jakiś czasOjejku, a z jakiego powodu to orzeczenie?
Ale słodki przystojniak no Mama - Gratulujętak płeć znam to chłopiec ale już wcześniej znałam bo robiłam nifty. A zdjęcia załączam moim zdaniem najfajniejsze z rączką
Gratulacje !! Super fotkitak płeć znam to chłopiec ale już wcześniej znałam bo robiłam nifty. A zdjęcia załączam moim zdaniem najfajniejsze z rączką
Ogh, gratulacje! Coś pięknego!tak płeć znam to chłopiec ale już wcześniej znałam bo robiłam nifty. A zdjęcia załączam moim zdaniem najfajniejsze z rączką
mega lubie przepisy z kwestii smakuJeżeli chodzi o warzywa surowe to ja uwielbiam wszelkiego rodzaju sałatki np. grecka / coś a'la cesarska , ale u mnie bez mięsa. Poza tym do obiadu surowki z tartej marchewki, jabłka, pora ewentualnie z kapusty jeżeli Ci nie szkodzi .
Pomidory surowe jem w zasadzie na każdej kanapce, uwielbiam też caprese czyli mozarelle z pomidorami i pesto bazyliowym.
Z takich bardziej duszonych / zapiekanych warzyw wczoraj robiłam tą zapiekanke
Bardzo polecam - zamiast kopytek/gnocchi można użyć np. dowolnego makaronu lub ugotowane wcześniej ziemniakiGnocchi zapiekane w sosie pomidorowym z mozzarellą i warzywami
Gnocchi zapiekane w sosie pomidorowym z mozzarellą i warzywami. Można użyć gotowych lub domowych gnocchi czy kopytek lub nawet ugotowanego makaronu, np. razowego.www.kwestiasmaku.com