reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

A macie u siebie cukiernię Sowa?
Tam jest dopiero sztos ! Co roku zasuwam do nich po rogale,w tym również zamierzam :)
[/QUOTE]
a to się zgadzam ze u Sowy dużo pysznych rzeczy. Ja lubie jeszcze takie małe rogaliki z powidłami w środku i na wierzchu cukier 😁 extra są - nooo i w poniedziałek będę po nie jechać 🤪
[/QUOTE]
Ja się na nie zasadzam od tygodnia 🤤 jadłam je z 7 lat temu raz, a ostatnio mi się śniły 😳 aż poszłam zapytać, czy takie istnieją, no ale pani mówiła, że czekają na dostawę

reklama
Ja tez mam kaszel zostało mi po przeziębieniu ale chora byłam miesiąc temu. Brałam antybiotyk i choroba przeszła ale kaszel został. Mecze się brzuch mnie przy tym boli i ten kaszel taki mokry ze musze do WC biegać bo buzia pełna wydzieliny 😭nie wiem kiedy mi przejdzie. Więc łączę się z tobą w bólu
Wolallabym zeby to bylo jakies przeziebienie jakas bakteria gdzie dostalabym antybiotyk i po sprawie... Probuje robic inhalacje z soli i pulmicortu ale nie zdaje egzaminu. Majtki co chwile do zmiany albo wkladki bo przy kaszlu co chwilę jakas kropelka spadnie

A macie u siebie cukiernię Sowa?
Tam jest dopiero sztos ! Co roku zasuwam do nich po rogale,w tym również zamierzam :)
a to się zgadzam ze u Sowy dużo pysznych rzeczy. Ja lubie jeszcze takie małe rogaliki z powidłami w środku i na wierzchu cukier 😁 extra są - nooo i w poniedziałek będę po nie jechać 🤪
[/QUOTE]
Ja się na nie zasadzam od tygodnia 🤤 jadłam je z 7 lat temu raz, a ostatnio mi się śniły 😳 aż poszłam zapytać, czy takie istnieją, no ale pani mówiła, że czekają na dostawę
[/QUOTE]
a to fakt ze nie zawsze są bo jakoś w wakacje ich nie było. Może tak bardziej od jesieni są , oby 😁

Hej dziewczyny u mnie 16,5 tyg, waga cały czas stoi jak na początku schudłam 5kg tak się trzyma. W ciągu 1 miesiąca 2 razy byłam chora/przeziębiona i tylko leczyłam sie domowymi sposobami, myślę ze tez to przeziębienie wynikało z ciągłego stresu i nerwów przez to co sie dzieje u nas w Polsce. Teraz troche odpuściłam bo nic nie da to, ze bede sie przejmować wszystkim.. Ogolnie przez zagrożenie ciąży od 7 tyg. Jestem na l4 w domu i swiruje juz z nudów. Macie jakies pomysły na zajęcia? Bo poza lataniem co chwile siusiu to nie mam zbyt wielu zajęć. 😂😂

reklama
Hej dziewczyny u mnie 16,5 tyg, waga cały czas stoi jak na początku schudłam 5kg tak się trzyma. W ciągu 1 miesiąca 2 razy byłam chora/przeziębiona i tylko leczyłam sie domowymi sposobami, myślę ze tez to przeziębienie wynikało z ciągłego stresu i nerwów przez to co sie dzieje u nas w Polsce. Teraz troche odpuściłam bo nic nie da to, ze bede sie przejmować wszystkim.. Ogolnie przez zagrożenie ciąży od 7 tyg. Jestem na l4 w domu i swiruje juz z nudów. Macie jakies pomysły na zajęcia? Bo poza lataniem co chwile siusiu to nie mam zbyt wielu zajęć. 😂😂
😁 a to właśnie jest najgorsze zorganizować sobie czas jak nie bardzo co można robić 🤷🏼‍♀️ ja w sumie czytam, oglądam zaległe seriale i teraz od niedawna zaczęłam oglądać jakieś webinary na temat ciąży, porodu i dziecka. Na profilu zaufaj położnej jest dużo i wcześniej tutaj już Mayfly pisała mi tez fajne propozycje blogów i można tez tam popatrzeć. Ja mam na szczęście psa to jeszcze z nim spaceruje. Chętnie posprzatalbym chętnie mieszkanie ale ze wcześniej tez miałam małe kłopoty to robie to tylko powierzchownie. Wkurza mnie to ale trudno 🤷🏼‍♀️

Do góry