reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

A macie u siebie cukiernię Sowa?
Tam jest dopiero sztos ! Co roku zasuwam do nich po rogale,w tym również zamierzam :)
[/QUOTE]
a to się zgadzam ze u Sowy dużo pysznych rzeczy. Ja lubie jeszcze takie małe rogaliki z powidłami w środku i na wierzchu cukier 😁 extra są - nooo i w poniedziałek będę po nie jechać 🤪
[/QUOTE]
Ja się na nie zasadzam od tygodnia 🤤 jadłam je z 7 lat temu raz, a ostatnio mi się śniły 😳 aż poszłam zapytać, czy takie istnieją, no ale pani mówiła, że czekają na dostawę

reklama
Ja tez mam kaszel zostało mi po przeziębieniu ale chora byłam miesiąc temu. Brałam antybiotyk i choroba przeszła ale kaszel został. Mecze się brzuch mnie przy tym boli i ten kaszel taki mokry ze musze do WC biegać bo buzia pełna wydzieliny 😭nie wiem kiedy mi przejdzie. Więc łączę się z tobą w bólu
Wolallabym zeby to bylo jakies przeziebienie jakas bakteria gdzie dostalabym antybiotyk i po sprawie... Probuje robic inhalacje z soli i pulmicortu ale nie zdaje egzaminu. Majtki co chwile do zmiany albo wkladki bo przy kaszlu co chwilę jakas kropelka spadnie

A macie u siebie cukiernię Sowa?
Tam jest dopiero sztos ! Co roku zasuwam do nich po rogale,w tym również zamierzam :)
a to się zgadzam ze u Sowy dużo pysznych rzeczy. Ja lubie jeszcze takie małe rogaliki z powidłami w środku i na wierzchu cukier 😁 extra są - nooo i w poniedziałek będę po nie jechać 🤪
[/QUOTE]
Ja się na nie zasadzam od tygodnia 🤤 jadłam je z 7 lat temu raz, a ostatnio mi się śniły 😳 aż poszłam zapytać, czy takie istnieją, no ale pani mówiła, że czekają na dostawę
[/QUOTE]
a to fakt ze nie zawsze są bo jakoś w wakacje ich nie było. Może tak bardziej od jesieni są , oby 😁

Hej dziewczyny u mnie 16,5 tyg, waga cały czas stoi jak na początku schudłam 5kg tak się trzyma. W ciągu 1 miesiąca 2 razy byłam chora/przeziębiona i tylko leczyłam sie domowymi sposobami, myślę ze tez to przeziębienie wynikało z ciągłego stresu i nerwów przez to co sie dzieje u nas w Polsce. Teraz troche odpuściłam bo nic nie da to, ze bede sie przejmować wszystkim.. Ogolnie przez zagrożenie ciąży od 7 tyg. Jestem na l4 w domu i swiruje juz z nudów. Macie jakies pomysły na zajęcia? Bo poza lataniem co chwile siusiu to nie mam zbyt wielu zajęć. 😂😂

reklama
Hej dziewczyny u mnie 16,5 tyg, waga cały czas stoi jak na początku schudłam 5kg tak się trzyma. W ciągu 1 miesiąca 2 razy byłam chora/przeziębiona i tylko leczyłam sie domowymi sposobami, myślę ze tez to przeziębienie wynikało z ciągłego stresu i nerwów przez to co sie dzieje u nas w Polsce. Teraz troche odpuściłam bo nic nie da to, ze bede sie przejmować wszystkim.. Ogolnie przez zagrożenie ciąży od 7 tyg. Jestem na l4 w domu i swiruje juz z nudów. Macie jakies pomysły na zajęcia? Bo poza lataniem co chwile siusiu to nie mam zbyt wielu zajęć. 😂😂
😁 a to właśnie jest najgorsze zorganizować sobie czas jak nie bardzo co można robić 🤷🏼‍♀️ ja w sumie czytam, oglądam zaległe seriale i teraz od niedawna zaczęłam oglądać jakieś webinary na temat ciąży, porodu i dziecka. Na profilu zaufaj położnej jest dużo i wcześniej tutaj już Mayfly pisała mi tez fajne propozycje blogów i można tez tam popatrzeć. Ja mam na szczęście psa to jeszcze z nim spaceruje. Chętnie posprzatalbym chętnie mieszkanie ale ze wcześniej tez miałam małe kłopoty to robie to tylko powierzchownie. Wkurza mnie to ale trudno 🤷🏼‍♀️

Do góry