Marynia88
Moderator
Może się komuś narażę ale od tego jest forum by wypowiadać własne zdanie i też chciałam kupić książke pani Hogg ale że jestem dociekliwa to poszukałam tu i ówdzie i trafiłam na recenzję jej książki na blogu który czytam i polecam a oto ta recenzjaMój mąż też się urodził 5 kwietnia ... termin porodu mam na 30.03/03.04 - ciekawe czy maluch zrobi tacie prezent i urodzi się w jego urodziny
Też jestem zielona bo to moja pierwsza ciąża - kupiłam sobie dwie książki , żeby wiedzieć cokolwiek o takim małym dziecku Pierwsza to " Język niemowląt " Tracy Hogg i jeszcze " Pierwszy rok życia dziecka" Heidi Murkoff. Na razie ruszyłam tylko Język niemowląt i muszę powiedzieć, że fajna - nie traktuje książki jak wyroczni bo spośród 3 urodzonych w tym roku dzieci wśród moich koleżanek każde jest zupełnie inne., ale tak do poczytania i zaznajomienia się z tematem to polecam bo sporo podstawowych informacji i ciekawych porad
Szanuję zdanie innych ale jeśli ktoś jest zwolennikiem rodzicielstwa bliskości to raczej nie znajdzie w publikacjach pani Hogg nic dla siebie.