reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Zwariuje do wizyty we wtorek, moja polozna mi napisala ze jakosc usg fatalna i moze cos jest z boku pecherzyka z lewej strony, a nie pusty, ale za slaby sprzet zeby to oceniac...

Dziewczyny ktore maja zdjecia z bardzo wczesnej ciazy zerknijcieZobacz załącznik 1163133
Hej, ja mam zdjęcie prawie identyczne jak Ty, a mi jednak lekarz tak długo szukał serduszka, aż znalazł :D spójrz, moim zdaniem u Ciebie nic straconego :)

Załączniki

• 20200813_205258.jpg
    20200813_205258.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 73
reklama
No kiedyś to do końca ciazy kobiety chodziły do pracy i potem szybko wracały, chyba, ze brały urlop wychowawczy. U nas w Polsce opieka nad ciężarnymi jest naprawdę super. Nie piszę tutaj o np.traktowaniu kobiet w szpitalu czy przy porodzie, bo to osobny temat😜 W każdym razie np.w Holandii po 3 miesiącach powrót do pracy. A maluszki np.zlobek😱 w USA z tego co kojarzę to w ogóle maja malutko urlopu, a zwolnienia lekarskie tez sie u nich rządzą innymi prawami, często są w ogóle niepłatne

Cześć dziewczyny , chwile sie nie odzywałam bo ciężko u mnie z czasem ale podczytuje i jak tylko będę mogla to bede sie odzywać, witam nowe Panie :) jak Wam mija sobota? Mnie dzisiaj po obiedzie dopadła zgaga :/ co bylam w szoku bo myślałam że na koniec ciąży sie zwykle zdarza 🙈życzę miłego dnia 😘

Cześć dziewczyny , chwile sie nie odzywałam bo ciężko u mnie z czasem ale podczytuje i jak tylko będę mogla to bede sie odzywać, witam nowe Panie :) jak Wam mija sobota? Mnie dzisiaj po obiedzie dopadła zgaga :/ co bylam w szoku bo myślałam że na koniec ciąży sie zwykle zdarza 🙈życzę miłego dnia 😘
u mnie chyba za szybko żeby coś czuć konkretnego ☺️😉 jeszcze się doczekam ale często boli mnie głowa wczoraj dzisiaj 🙊🙈🤷🏻‍♀️ tez z doskoku ☺️😉

Ja gdzieś słyszałam że zgaga jak włoski rosną, ale to raczej jeszcze nie mozliwe🤣
Ja dziś ospała jestem że szok, nie mam na nic sił.. Mdli mnie całe dnie, Niech mi to przechodzi.. Za tydzien Polska 😍

reklama
Do góry