reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

Zwariuje do wizyty we wtorek, moja polozna mi napisala ze jakosc usg fatalna i moze cos jest z boku pecherzyka z lewej strony, a nie pusty, ale za slaby sprzet zeby to oceniac...

Dziewczyny ktore maja zdjecia z bardzo wczesnej ciazy zerknijcieZobacz załącznik 1163133
Hej, ja mam zdjęcie prawie identyczne jak Ty, a mi jednak lekarz tak długo szukał serduszka, aż znalazł :D spójrz, moim zdaniem u Ciebie nic straconego :)

Załączniki

• 20200813_205258.jpg
    20200813_205258.jpg
    2 MB · Wyświetleń: 70
reklama
No kiedyś to do końca ciazy kobiety chodziły do pracy i potem szybko wracały, chyba, ze brały urlop wychowawczy. U nas w Polsce opieka nad ciężarnymi jest naprawdę super. Nie piszę tutaj o np.traktowaniu kobiet w szpitalu czy przy porodzie, bo to osobny temat😜 W każdym razie np.w Holandii po 3 miesiącach powrót do pracy. A maluszki np.zlobek😱 w USA z tego co kojarzę to w ogóle maja malutko urlopu, a zwolnienia lekarskie tez sie u nich rządzą innymi prawami, często są w ogóle niepłatne

Cześć dziewczyny , chwile sie nie odzywałam bo ciężko u mnie z czasem ale podczytuje i jak tylko będę mogla to bede sie odzywać, witam nowe Panie :) jak Wam mija sobota? Mnie dzisiaj po obiedzie dopadła zgaga :/ co bylam w szoku bo myślałam że na koniec ciąży sie zwykle zdarza 🙈życzę miłego dnia 😘

Cześć dziewczyny , chwile sie nie odzywałam bo ciężko u mnie z czasem ale podczytuje i jak tylko będę mogla to bede sie odzywać, witam nowe Panie :) jak Wam mija sobota? Mnie dzisiaj po obiedzie dopadła zgaga :/ co bylam w szoku bo myślałam że na koniec ciąży sie zwykle zdarza 🙈życzę miłego dnia 😘
u mnie chyba za szybko żeby coś czuć konkretnego ☺️😉 jeszcze się doczekam ale często boli mnie głowa wczoraj dzisiaj 🙊🙈🤷🏻‍♀️ tez z doskoku ☺️😉

Ja gdzieś słyszałam że zgaga jak włoski rosną, ale to raczej jeszcze nie mozliwe🤣
Ja dziś ospała jestem że szok, nie mam na nic sił.. Mdli mnie całe dnie, Niech mi to przechodzi.. Za tydzien Polska 😍

reklama
Do góry