Hej, ja mam zdjęcie prawie identyczne jak Ty, a mi jednak lekarz tak długo szukał serduszka, aż znalazł spójrz, moim zdaniem u Ciebie nic straconegoZwariuje do wizyty we wtorek, moja polozna mi napisala ze jakosc usg fatalna i moze cos jest z boku pecherzyka z lewej strony, a nie pusty, ale za slaby sprzet zeby to oceniac...
Dziewczyny ktore maja zdjecia z bardzo wczesnej ciazy zerknijcieZobacz załącznik 1163133
reklama
Kaarcia
Fanka BB :)
No kiedyś to do końca ciazy kobiety chodziły do pracy i potem szybko wracały, chyba, ze brały urlop wychowawczy. U nas w Polsce opieka nad ciężarnymi jest naprawdę super. Nie piszę tutaj o np.traktowaniu kobiet w szpitalu czy przy porodzie, bo to osobny temat W każdym razie np.w Holandii po 3 miesiącach powrót do pracy. A maluszki np.zlobek w USA z tego co kojarzę to w ogóle maja malutko urlopu, a zwolnienia lekarskie tez sie u nich rządzą innymi prawami, często są w ogóle niepłatne
Kinga_89
Z kalendarzyka 5tydzien 1dzienA w ktorym tc jestes?
Z wizyty u lekarza 4tydzien 1dzien
Więc sama tak na prawdę nie wiem ...
Kinga_89
Od lekarza 4tydzien i 3dni. Pomyliłam sięZ kalendarzyka 5tydzien 1dzien
Z wizyty u lekarza 4tydzien 1dzien
Więc sama tak na prawdę nie wiem ... ☺
magnolia1505
To prawda kobiecie w ciąży powinni odłączyć internet ;-)
Czarna 36
Dokladnie,szczególnie jak ja brzuch boli tak jak mnieCzuję się doslownie jak przy jajeczkowaniu? Czy ktoras z Was ma podobnie?To prawda kobiecie w ciąży powinni odłączyć internet ;-)
mama.Antosia
Cześć dziewczyny , chwile sie nie odzywałam bo ciężko u mnie z czasem ale podczytuje i jak tylko będę mogla to bede sie odzywać, witam nowe Panie jak Wam mija sobota? Mnie dzisiaj po obiedzie dopadła zgaga :/ co bylam w szoku bo myślałam że na koniec ciąży sie zwykle zdarza życzę miłego dnia
Ewelina @
u mnie chyba za szybko żeby coś czuć konkretnego jeszcze się doczekam ale często boli mnie głowa wczoraj dzisiaj tez z doskokuCześć dziewczyny , chwile sie nie odzywałam bo ciężko u mnie z czasem ale podczytuje i jak tylko będę mogla to bede sie odzywać, witam nowe Panie jak Wam mija sobota? Mnie dzisiaj po obiedzie dopadła zgaga :/ co bylam w szoku bo myślałam że na koniec ciąży sie zwykle zdarza życzę miłego dnia
Patii_666
Ja gdzieś słyszałam że zgaga jak włoski rosną, ale to raczej jeszcze nie mozliweCześć dziewczyny , chwile sie nie odzywałam bo ciężko u mnie z czasem ale podczytuje i jak tylko będę mogla to bede sie odzywać, witam nowe Panie jak Wam mija sobota? Mnie dzisiaj po obiedzie dopadła zgaga :/ co bylam w szoku bo myślałam że na koniec ciąży sie zwykle zdarza życzę miłego dnia
Ja dziś ospała jestem że szok, nie mam na nic sił.. Mdli mnie całe dnie, Niech mi to przechodzi.. Za tydzien Polska
reklama
Gisiaczek 86
U mnie zmęczenie i senność dzisiaj.. Wsumie jak codzień....
Życzę udanego weekendu dziewczynki
Życzę udanego weekendu dziewczynki