reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
Mnie piersi zaczęły boleć jakieś 4 dni temu.. Na szczęście wieczorem odpuszczają i z rana znowu to samo... Sennnosc... Plus lekkie bóle podbrzusza... I tyle.. Zero mdłości czy wymiotów.. Dzisiaj 6+2

hej powiem tak 😊😉 jak trochę boli to jest ok bo tam się wszystko po malutku przygotowuje 😉 martwiła bym się trochę bardziej jak by ten delikatny ból zniknął 😉
Dziękuję serdecznie za odp.;) Właśnie tak sobie to tłumaczę,że wszystko przez zmiany wewnątrz mnie......czekam z niecierpliwością na wizytę u lekarza....bo jak nic mam 100 pytan do....:)

Mnie piersi zaczęły boleć jakieś 4 dni temu.. Na szczęście wieczorem odpuszczają i z rana znowu to samo... Sennnosc... Plus lekkie bóle podbrzusza... I tyle.. Zero mdłości czy wymiotów.. Dzisiaj 6+2
Ja mam podobnie z tym że piersi bolą caly czas i tak dziwnie klują mnie jajniki raz z lewej raz prawej🙄No i mam potworny apetyt😂😂

Dziewczyny,dzis mam taki dziwny bol piersi a dokladniej lewej,jakby mi cos tam pulsowalo klujacego,jakby mnie kolka zlapala w cycku,jak scisne to nie ale tak jakos w srodku mega kuje az pod pache,szczegolnie jak wdycham powietrze,zastanawiam sie czy to nie od serca.Jajnik mnie tez mega klul jakbym kolke miala

Zwariuje do wizyty we wtorek, moja polozna mi napisala ze jakosc usg fatalna i moze cos jest z boku pecherzyka z lewej strony, a nie pusty, ale za slaby sprzet zeby to oceniac...

Dziewczyny ktore maja zdjecia z bardzo wczesnej ciazy zerknijcie
received_299398608053875.jpeg

reklama
Dziewczyny,dzis mam taki dziwny bol piersi a dokladniej lewej,jakby mi cos tam pulsowalo klujacego,jakby mnie kolka zlapala w cycku,jak scisne to nie ale tak jakos w srodku mega kuje az pod pache,szczegolnie jak wdycham powietrze,zastanawiam sie czy to nie od serca.Jajnik mnie tez mega klul jakbym kolke miala
Witaj w klubie,mam podobnie. Mnie tez piersi bolą tak jaby promieniując do pachy.Myslę ze mozesz byc spokojna to nie od serca....a jajnik i mi przed chwilą przypomniał ze jest. Chyba tak ma byc,a moze za bardzo wsluchujemy sie w siebie i przez to czujemy bardziej i mocniej niz jest:)Trzeba sie uspokoić

Do góry