Witam Was dziewczyny Miło Was wszystkie poznać. Chciałabym do Was dołączyć ale po wczorajszej wizycie u ginekologa straciłam nadzieję. Mój pęcherzyk jest płaski i ma dziwny kształt. Lekarz powiedział że to źle wróży. Jestem obecnie w 5 tygodniu. Póki co nie widać cialka żółtego ani echa zarodka. Czy któraś z Was miała też taki kształt pęcherzyka i z ciąża było wszystko Ok? Strasznie się martwię.
reklama
CzarnaMama
Zaangażowana w BB
Ja spałam 12 godzin i potem znów zasnęłam na 1h ehh.U mnie zmęczenie i senność dzisiaj.. Wsumie jak codzień....
Życzę udanego weekendu dziewczynki
Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Ja na szczęście wszystko kupione... Czekamy tylko na rozpoczęcie roku szkolnego...Ja wczoraj miałam tyle energii ☺ a dziś leżę ... oglądam jakieś komedie dla relaksu ☺ byle do przodu bo od poniedziałku obowiązki ogarnąć to wszystko do szkoły itd ubezpieczenia
Gisiaczek 86
U mnie 39stopni...a mnie się w głowie kręci więc też się nie ruszamMoja sobota dziś spokojna. Bez ćwiczeń, bez spacerów i na sofie. Każdy potrzebuje takiego dnia. W dodatku pada deszcz więc nawet nie ma gdzie iść.
Samopoczucie super same pozytywne mysli!
Patii_666
Ile? Mam nadzieję że się pomylilasto gdzie ty mieszkasz? U nas wkoncu upały odpuściły ale ja dalej ledwo żyjęU mnie 39stopni...a mnie się w głowie kręci więc też się nie ruszam
Gisiaczek 86
Na Pomorzu blisko UstkiIle? Mam nadzieję że się pomylilasto gdzie ty mieszkasz? U nas wkoncu upały odpuściły ale ja dalej ledwo żyję
reklama
Gisiaczek 86
Proszę bardzo nawet 4139 stopni.. woow.. za dużo jak dla mnie. W uk upały trzymały tydzień a ja mialam już dość
Ja to tak lubie 25-27 maks
Załączniki