M_P_90
Fanka BB :)
No robi się bety dzień po dniu tylko po 48h, a przy tak dużych wartościach beta zwalnia i przyrost taki jak na początkowym etapie następuje po 96h37105 13.08 o 15 i 43469 14.08 o 16
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No robi się bety dzień po dniu tylko po 48h, a przy tak dużych wartościach beta zwalnia i przyrost taki jak na początkowym etapie następuje po 96h37105 13.08 o 15 i 43469 14.08 o 16
Od razu mi wpisala komentarz w wyniki ze mam w poniedzialek robic jeszcze raz, ale zrobilam jak mi kazala lekarka przez to ze jutro swieto, i pewnie dlatego ze z gory po usg uznala ze nie ma szans...No robi się bety dzień po dniu tylko po 48h, a przy tak dużych wartościach beta zwalnia i przyrost taki jak na początkowym etapie następuje po 96h
Jakaś przewrażliwiona ta Twoja lekarka, nie zawsze przy becie 6tys widać zarodek, czasem on jest tak malutki, że chociaż jest to na usg go nie widać...beta ładnie Ci rośnie, także na spokojnie poczekaj do wtorku na wizytę, a teraz tylko pozytywne myśli! Żadnych czarnych scenariuszy!Od razu mi wpisala komentarz w wyniki ze mam w poniedzialek robic jeszcze raz, ale zrobilam jak mi kazala lekarka przez to ze jutro swieto, i pewnie dlatego ze z gory po usg uznala ze nie ma szans...
Dajecie mi cien nadzieji
Tak. Beta z 2tys w środę skoczyła do 6. Czyli przyrost baaardzo duży.I jak? Jesteś?
to gratulacje będzie dobrzeTak. Beta z 2tys w środę skoczyła do 6. Czyli przyrost baaardzo duży.
Dziękuje oj tak oby to szczęście trwało do rozwiązania❤Gratulacje Kochana!!! ❤❤❤Nareszcie spełnia się Wasze marzenie!!! Nie ma nic piękniejszego
A widać było chociaż ciałko żółte czy też nie?Beta wysoka ale puste jajo plodowe, nie ma zarodka, ktory pownienien byc przy becie ok 6tys.
W sensie to ciałko ciążowe?Beta wysoka ale puste jajo plodowe, nie ma zarodka, ktory pownienien byc przy becie ok 6tys.