PasiastyOgon
Moderator
Pytałam ginekolog też o ten ból krocza to powiedziała, że to najprawdopodobniej więzadła po pierwszej ciąży.Tak poza tym dzień dobry Wszystkim u nas dziś deszczowo i brzydko, aż nie chce się wstawać,ale już wczoraj przeleżałam calutki dzień... Pod wieczór mnie krocze bolało jakbym 2 dni na rowerze z beznadziejnym siodełkiem jeździła, mam nadzieję,że będzie ok dziś.. martwię się tym.. ostatnio mówiłam swojemu lekarzowi,że coś takiego mi się zdarza, ale stwierdził pozniej,że szyjka jest idealna w ramach komentarza.. boję się żeby coś tam z nią się nie działo, bo ja po Vacum w pierwszej ciąży i łyżeczkowaniu w drugiej - na siłę, bo stwierdzili,że "mocno nieustępliwa ta szyjka".. przypomniałam też o tym mojemu lekarzowi i stwierdził,że dlatego na każdej wizycie będziemy te szyjkę dokładnie kontrolować.. wizyta teraz dopiero 2.12 a ja już się martwię
Tobie ten ból przechodzi jak jesteś w pozycji bardziej poziomej, np jak się położysz czy usiądziesz? Ginekolog mówiła, że jeśli wtedy przechodzi to dobrze i najprawdopodobniej to te więzadła oczywiście trzeba sprawdzać na wszelki wypadek szyjkę