reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Jak Ty to robisz, ze o tej porze jeszcze nie spisz😱? Ja padam o 21-max 22. A czesem zdarza mi siebprzysnac kolo 18... jak zawsze siedzialam po nocach, tak teraz masakra jakas. W pierwszej ciazy mialam dokladnie tak samo.
a to jest dobre pytanie ?? Tez się zastanawiam :) ja to samo 21 i spać. Fakt budzę się raz lub dwa w nocy ale wieczorem nie mam siły

reklama
W tej ciąży blizniaczej taka sama płeć 🥰🥰parki niestety nie będzie 😀
Ja jestem z ciąży bliźniaczej i mam właśnie brata bliźniaka więc z ogromnym sentymentem czytam posty mam z bliźniakami :) ja też czekam do badań połówkowych i zobaczymy co tym razem się okaże. Cały czas mam przeczucie od początku ciąży, że to dziewczynka 😂

Ja kupiłam na allegro właśnie angelsound i byłam niezadowolona, zwróciłam. Wg mnie jakas podróbka 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

Ja mój kupiłam na OLXie kierując się tylko tym by był od ręki, gdyż tak mnie przeraziły te bóle po lewej stronie brzucha... I póki co sprawdza się dobrze - Tomek od 10 tc bez problemu wyszukuje tętno, jednak staramy się go używać sporadycznie 🙂

Jak Ty to robisz, ze o tej porze jeszcze nie spisz😱? Ja padam o 21-max 22. A czesem zdarza mi siebprzysnac kolo 18... jak zawsze siedzialam po nocach, tak teraz masakra jakas. W pierwszej ciazy mialam dokladnie tak samo.
W weekendy dłużej spie, ja ciągle pracuję (zdalnie) dlaego w weekendy spie na maxa, ile by to nie było. Czasami po pracy drzemka i tak przesuwa mi sie pora spania.
Niestety mój Maż to nocny Marek🙈🙈🙈, a ja mam lekki sen i drażni mnie, ze kreci, czasami mnie obudzi. 🙉😜

To przypomnij o co i kogo chodziło, bo ja jestem tu od początku i nie pamiętam czegoś takiego, jedynie była sytuacja z czarną i jakimiś cyferkami, ale ona naprawdę przesadzała
Kto, to powiem ci ze nie mam zielonego pojecia ktory to byl nick... a chodzilo o dziewczyne ktora sie bardzo martwila o swoja ciaze, a druga po niej wiecznie chamsko jechala-a wszystkim innym ktore napisaly, ze cos je boli czy nie pokoi, to zaraz byla gadka, ktorego meritum brzmialo „na pewno poronisz”moze nie bezposrednio ale w ten sposob gadka szla... nie wiem, ale wg mnie kobiecie w ciazy sie takich rzeczy nie mowi jak nie ma sie 100%pewnosci. Stwierdzilam, ze nie ma sensu sie denerwowac i czytac takich rzeczy, zwlaszcza, ze ja sama jestem osoba, ktora sie wiecznie o cos martwi(chociaz zazwyczaj o tym nikomu nie mowie). Potem Administratorka strony na moja prosbe usunela wszystkie moje dane z forum, wiec wpisow tez juz nie ma. Nie ma co wspominac zlych chwil:)

reklama
W weekendy dłużej spie, ja ciągle pracuję (zdalnie) dlaego w weekendy spie na maxa, ile by to nie było. Czasami po pracy drzemka i tak przesuwa mi sie pora spania.
Niestety mój Maż to nocny Marek🙈🙈🙈, a ja mam lekki sen i drażni mnie, ze kreci, czasami mnie obudzi. 🙉😜
Ja nawet jak bym sie starala pospac dluzej, to budze sie o 6-7. Od zawsze tak mialam-tylko kiedys jeszcze pozno szlam spac:p a teraz jak dziecko🤦🏽‍♀️Brakuje mi tylko popoludniowej drzemki😂

Do góry