reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
@mayfly - to mnie bardzo cieszy, że u kogoś to możliwe.

Mam ochotę rozszarpać moje dzieci. Czasem myślę, że starsze psują radość z tego jeszcze nienarodzonego :p
Tak ja sobie przypomniałam, że i mi mówił że lekko się wydłużyła po tym 33 tyg, ale to było dawno i zapomina się takie rzeczy 🤪

Hehehe Oj tak Moj tez ma ostatnio ciężki czas chyba buntu 3latka ze niewiem jak ja sobie poradzę z dwójką 🤔🤔🤔 ale nauczyłam się być trochę cierpliwsza do niego 🙃🙃

Tak ja sobie przypomniałam, że i mi mówił że lekko się wydłużyła po tym 33 tyg, ale to było dawno i zapomina się takie rzeczy 🤪

Hehehe Oj tak Moj tez ma ostatnio ciężki czas chyba buntu 3latka ze niewiem jak ja sobie poradzę z dwójką 🤔🤔🤔 ale nauczyłam się być trochę cierpliwsza do niego 🙃🙃
To ja poproszę trochę tej cierpliwości 🤣

W ogóle Zosia miała od zawsze dużą głowę, o dwa tygodnie starszą na usg, teraz też ma dużą. Śmiesznie, bo ja też tak miałam, jak byłam mała - głowa taka, jak u dwa lata starszej siostry 😅 a teraz maseczki wszystkie na mnie za duże, przyłbice za duże, kapelusze za duże... Ostatnio czapkę zimową kupiłam w reserved kids🙄

No dokładnie 😊 z córką w ciąży też mnie ciągle bolał brzuch,ale to było tak dawno temu (8 lat),że teraz mi się wszystko znów wydaje takie nowe, jakbym pierwszy raz w ciąży była..
Martus122 mamy taką samą różnicę między ciążami. Moja córka też ma 8 lat i też czuję się jakbym pierwszy raz w ciąży była 😂

nadziejka93 gratuluję chłopca, mam nadzieję że u mnie też będzie. Podczas badania prenatalnego gościu powiedział że chyba chłopak, za chwilę że to może nabrzmiałe wargi i chyba dziewuszka. Dwie godz. później mój gin też mówił że raczej dziewczynka. Ale to było gdybanie bo się wierciła mocno, w końcu pokazała gdzie ma całe to badanie 🍑 😂

nadziejka93 gratuluję chłopca, mam nadzieję że u mnie też będzie. Podczas badania prenatalnego gościu powiedział że chyba chłopak, za chwilę że to może nabrzmiałe wargi i chyba dziewuszka. Dwie godz. później mój gin też mówił że raczej dziewczynka. Ale to było gdybanie bo się wierciła mocno, w końcu pokazała gdzie ma całe to badanie 🍑 😂
O, czyli Kasia z kotem jeszcze nie wie, co się kryje☺️

reklama
Dziewczyny m. in. Dzidziu, mayfly, Patii_666, m.art., magdula36, emizior-które już długo jesteście tutaj chciałabym(jak już dostaniecie linki do zamkniętego) zebyscie mimo wszystko się tutaj też odzywały czasem. Brakuje mi m. in. Kamiśki, Modesty, magnolii też nie widzę już. I cieszę się jednocześnie że parę z nas tu zostało i nadal możemy pogadać 😉 Dziękuję 🤗

Do góry