reklama
Mama2018mama
Fanka BB :)
Tak ja sobie przypomniałam, że i mi mówił że lekko się wydłużyła po tym 33 tyg, ale to było dawno i zapomina się takie rzeczy@mayfly - to mnie bardzo cieszy, że u kogoś to możliwe.
Mam ochotę rozszarpać moje dzieci. Czasem myślę, że starsze psują radość z tego jeszcze nienarodzonego
Hehehe Oj tak Moj tez ma ostatnio ciężki czas chyba buntu 3latka ze niewiem jak ja sobie poradzę z dwójką ale nauczyłam się być trochę cierpliwsza do niego
Patii_666
A POWIEDZ mi kochana czy czułaś jakieś objawy że ci się szyjka skraca.? Czy zupełnie nic?Ja miałam skracająca się szyjkę w poprzedniej ciąży, ale mój ginekolog stwierdził, że będziemy się martwić o długośc szyjki od 20 t.c. a na razie wszystko jest w porządku
Patii_666
To ja poproszę trochę tej cierpliwościTak ja sobie przypomniałam, że i mi mówił że lekko się wydłużyła po tym 33 tyg, ale to było dawno i zapomina się takie rzeczy
Hehehe Oj tak Moj tez ma ostatnio ciężki czas chyba buntu 3latka ze niewiem jak ja sobie poradzę z dwójką ale nauczyłam się być trochę cierpliwsza do niego
mayfly
Miałam twardnienia brzucha i parcie na cewkę moczową. Ale to przez naciskającą główkę dzieckaA POWIEDZ mi kochana czy czułaś jakieś objawy że ci się szyjka skraca.? Czy zupełnie nic?
mayfly
W ogóle Zosia miała od zawsze dużą głowę, o dwa tygodnie starszą na usg, teraz też ma dużą. Śmiesznie, bo ja też tak miałam, jak byłam mała - głowa taka, jak u dwa lata starszej siostry a teraz maseczki wszystkie na mnie za duże, przyłbice za duże, kapelusze za duże... Ostatnio czapkę zimową kupiłam w reserved kids
Kasia0685
Martus122 mamy taką samą różnicę między ciążami. Moja córka też ma 8 lat i też czuję się jakbym pierwszy raz w ciąży byłaNo dokładnie z córką w ciąży też mnie ciągle bolał brzuch,ale to było tak dawno temu (8 lat),że teraz mi się wszystko znów wydaje takie nowe, jakbym pierwszy raz w ciąży była..
Kasia0685
nadziejka93 gratuluję chłopca, mam nadzieję że u mnie też będzie. Podczas badania prenatalnego gościu powiedział że chyba chłopak, za chwilę że to może nabrzmiałe wargi i chyba dziewuszka. Dwie godz. później mój gin też mówił że raczej dziewczynka. Ale to było gdybanie bo się wierciła mocno, w końcu pokazała gdzie ma całe to badanie
mayfly
O, czyli Kasia z kotem jeszcze nie wie, co się kryjenadziejka93 gratuluję chłopca, mam nadzieję że u mnie też będzie. Podczas badania prenatalnego gościu powiedział że chyba chłopak, za chwilę że to może nabrzmiałe wargi i chyba dziewuszka. Dwie godz. później mój gin też mówił że raczej dziewczynka. Ale to było gdybanie bo się wierciła mocno, w końcu pokazała gdzie ma całe to badanie
reklama
Kasia0685
Dziewczyny m. in. Dzidziu, mayfly, Patii_666, m.art., magdula36, emizior-które już długo jesteście tutaj chciałabym(jak już dostaniecie linki do zamkniętego) zebyscie mimo wszystko się tutaj też odzywały czasem. Brakuje mi m. in. Kamiśki, Modesty, magnolii też nie widzę już. I cieszę się jednocześnie że parę z nas tu zostało i nadal możemy pogadać Dziękuję