reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
A mnie mój maluch kopie jak szalony 😍
Mam tak mieszane smaki, raz słodkie raz kwasne, ze ja juz naprawde jestem ciekawa co mi tam się skrywa 😍
Ja tylko sporadycznie czuje, ostatnio jak siedziałam jakoś zgnieciona, nie wiem co to za pozycja wgl była to poczułam kopniaka, pewnie ze gniotę żeby matka siadła normalnie 🤣

Dziewczyny oglądałam właśnie wiadomości na Polsacie, jest mi strasznie przykro i jestem poprostu wściekła to co się dzieje w Polsce to brak słów.. Bardzo dobrze ze ludzie wyszli na ulicę 💪💪💪
mamaginekolog tez wypowiada się fajnie na instagramie na ten temat. Jako lekarza dobrze wiedzieć ze ma takie zdanie. Jakoś tak pocieszająco w tej beznadziejnej sytuacji

U mnie raczej za wcześnie na czucie dzidziusia, ale dzisiaj pare razy zabolał mnie na kilka sekund brzuch na dole i tak pomyślałam, że to może maleństwo ale to chyba nie możliwe :))

Aaa... i muszę Wam powiedzieć, że ostatnio narzekałam, że nie widać mi brzuszka... a dziś „weszłam” tylko w jedna pare swoich spodni... więc już coś powoli zaczyna rosnąć ❤ 😍 Muszę się na dniach przymierzyć do kupienia ciążowych

reklama
To napewno to, a niby jak po prawej to corka, a ty wiesz co masz? 🤔🧐
Serio ? To mnie teraz zaskoczyłaś :D ... w takim razie u mnie wszystko odwrotnie bo na prenatalnych tętno wskazujące na dziewczynkę (FHR 163) ... a na badaniach mi już 2 razy ginekolog na USG zasugerowała, że to chłopiec :p - ostatnio nawet (byłam w środę na wizycie) było widać "odstające" coś :D , ale w sumie wspomniała też, że tak potrafią również wyglądać nabrzmiałe wargi sromowe. Wcześniej bardzo chciałam mieć dziewczynkę, teraz jestem nastawiona na chłopca i mówię do brzucha Janek :D . Liczę na to, że połówkowe już potwierdzą na 100 % płeć chociaż przyznam bez bicia kupiłam dzisiaj spodenki z motywem batmana :D.

Do góry