reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowe mamy 2021

reklama
A mnie mój maluch kopie jak szalony 😍
Mam tak mieszane smaki, raz słodkie raz kwasne, ze ja juz naprawde jestem ciekawa co mi tam się skrywa 😍
Ja tylko sporadycznie czuje, ostatnio jak siedziałam jakoś zgnieciona, nie wiem co to za pozycja wgl była to poczułam kopniaka, pewnie ze gniotę żeby matka siadła normalnie 🤣

Dziewczyny oglądałam właśnie wiadomości na Polsacie, jest mi strasznie przykro i jestem poprostu wściekła to co się dzieje w Polsce to brak słów.. Bardzo dobrze ze ludzie wyszli na ulicę 💪💪💪
mamaginekolog tez wypowiada się fajnie na instagramie na ten temat. Jako lekarza dobrze wiedzieć ze ma takie zdanie. Jakoś tak pocieszająco w tej beznadziejnej sytuacji

U mnie raczej za wcześnie na czucie dzidziusia, ale dzisiaj pare razy zabolał mnie na kilka sekund brzuch na dole i tak pomyślałam, że to może maleństwo ale to chyba nie możliwe :))

Aaa... i muszę Wam powiedzieć, że ostatnio narzekałam, że nie widać mi brzuszka... a dziś „weszłam” tylko w jedna pare swoich spodni... więc już coś powoli zaczyna rosnąć ❤ 😍 Muszę się na dniach przymierzyć do kupienia ciążowych

reklama
To napewno to, a niby jak po prawej to corka, a ty wiesz co masz? 🤔🧐
Serio ? To mnie teraz zaskoczyłaś :D ... w takim razie u mnie wszystko odwrotnie bo na prenatalnych tętno wskazujące na dziewczynkę (FHR 163) ... a na badaniach mi już 2 razy ginekolog na USG zasugerowała, że to chłopiec :p - ostatnio nawet (byłam w środę na wizycie) było widać "odstające" coś :D , ale w sumie wspomniała też, że tak potrafią również wyglądać nabrzmiałe wargi sromowe. Wcześniej bardzo chciałam mieć dziewczynkę, teraz jestem nastawiona na chłopca i mówię do brzucha Janek :D . Liczę na to, że połówkowe już potwierdzą na 100 % płeć chociaż przyznam bez bicia kupiłam dzisiaj spodenki z motywem batmana :D.

Do góry