reklama
Patii_666
Fanka BB :)
Ja tylko sporadycznie czuje, ostatnio jak siedziałam jakoś zgnieciona, nie wiem co to za pozycja wgl była to poczułam kopniaka, pewnie ze gniotę żeby matka siadła normalnieA mnie mój maluch kopie jak szalony
Mam tak mieszane smaki, raz słodkie raz kwasne, ze ja juz naprawde jestem ciekawa co mi tam się skrywa
Nadziejka2021
mamaginekolog tez wypowiada się fajnie na instagramie na ten temat. Jako lekarza dobrze wiedzieć ze ma takie zdanie. Jakoś tak pocieszająco w tej beznadziejnej sytuacjiDziewczyny oglądałam właśnie wiadomości na Polsacie, jest mi strasznie przykro i jestem poprostu wściekła to co się dzieje w Polsce to brak słów.. Bardzo dobrze ze ludzie wyszli na ulicę
Chichuni
Hahahaha ja tak mam jak usne i przeloze sie na brzuchJa tylko sporadycznie czuje, ostatnio jak siedziałam jakoś zgnieciona, nie wiem co to za pozycja wgl była to poczułam kopniaka, pewnie ze gniotę żeby matka siadła normalnie
Chichuni
Moge ssy? Nie mam ig ani fb, a na blogu nic nie pisze.mamaginekolog tez wypowiada się fajnie na instagramie na ten temat. Jako lekarza dobrze wiedzieć ze ma takie zdanie. Jakoś tak pocieszająco w tej beznadziejnej sytuacji
Lili90
Obstawiam ci córeczkęA mnie mój maluch kopie jak szalony
Mam tak mieszane smaki, raz słodkie raz kwasne, ze ja juz naprawde jestem ciekawa co mi tam się skrywa
reklama
maartulka
Serio ? To mnie teraz zaskoczyłaś ... w takim razie u mnie wszystko odwrotnie bo na prenatalnych tętno wskazujące na dziewczynkę (FHR 163) ... a na badaniach mi już 2 razy ginekolog na USG zasugerowała, że to chłopiec - ostatnio nawet (byłam w środę na wizycie) było widać "odstające" coś , ale w sumie wspomniała też, że tak potrafią również wyglądać nabrzmiałe wargi sromowe. Wcześniej bardzo chciałam mieć dziewczynkę, teraz jestem nastawiona na chłopca i mówię do brzucha Janek . Liczę na to, że połówkowe już potwierdzą na 100 % płeć chociaż przyznam bez bicia kupiłam dzisiaj spodenki z motywem batmana .To napewno to, a niby jak po prawej to corka, a ty wiesz co masz?