reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowe mamy 2021

Aaa... i muszę Wam powiedzieć, że ostatnio narzekałam, że nie widać mi brzuszka... a dziś „weszłam” tylko w jedna pare swoich spodni... więc już coś powoli zaczyna rosnąć ❤ 😍 Muszę się na dniach przymierzyć do kupienia ciążowych
Ja też tak mialam, że kiedy wreszcie ten brzuszek mi się pokaże i to z bliźniakami w pierwszej pojedynczej ciąży wydaje mi się że miałam mniejszy brzuszek na tym etapie co teraz, ale stwierdzam że jeszcze będe wyglądać jak szafa 3 drzwiowa

reklama
U mnie raczej za wcześnie na czucie dzidziusia, ale dzisiaj pare razy zabolał mnie na kilka sekund brzuch na dole i tak pomyślałam, że to może maleństwo ale to chyba nie możliwe :))
U mnie chyba też, chociaz wczoraj jak spr detektorem to z 2 razy mialam tak, że tam gdzie mnie zakuło to znalazłam bicie serduszka, może to przez przypadek a moze to właśnie juz to 😊

Serio ? To mnie teraz zaskoczyłaś :D ... w takim razie u mnie wszystko odwrotnie bo na prenatalnych tętno wskazujące na dziewczynkę (FHR 163) ... a na badaniach mi już 2 razy ginekolog na USG zasugerowała, że to chłopiec :p - ostatnio nawet (byłam w środę na wizycie) było widać "odstające" coś :D , ale w sumie wspomniała też, że tak potrafią również wyglądać nabrzmiałe wargi sromowe. Wcześniej bardzo chciałam mieć dziewczynkę, teraz jestem nastawiona na chłopca i mówię do brzucha Janek :D . Liczę na to, że połówkowe już potwierdzą na 100 % płeć chociaż przyznam bez bicia kupiłam dzisiaj spodenki z motywem batmana :D.
No tętno rzeczywiście na girl, ja mam 155 więc też na girl, czuje też po prawej stronie więc też na girl, więc zobaczymy jak te zabobony się sprawdza 🤣🤣🧐

reklama
Dokładnie tak 😃
Ja to się najbardziej boje ze ciężko będzie się oddychać później, ostatnio jak rozmawiałam z mamą bliźniaków na wylocie to mówiła że była tragedia pod tym względem

może tak być... ale z drugiej strony każda ciąża jest inna wiec nie ma co się nastawiać, że będzie ciężko :)

Do góry